×

Velkommen til Gymgrossisten!

0 0 kr
 • Fri fraktover 499:-
 • Gratis Retur
 • Prisløfte
 • Bonusprodukter

Sections

×

  Undertøy

  Undertøy er en kategori mange ikke tenker så mye på. En truse eller bh er kun en truse eller bh tenker mange. Det er derimot ikke helt sant. Det er stor forskjell.

  Deilig undertøy med høy komfort

  Dame undertøy er det vi skal se på nå. Dette er ett plagg mange ikke tenker så mye på. Det er jo få eller ingen som skal se på dette uansett. Det kan kanskje være riktig, men betyr ikke at det ikke må tas hensyn for det om. Undertøy betyr mye. Det kan i verste fall holde på all varmen og fuktigheten og dermed legge til rette for kløe eller til og med sopp.

  Det er derfor viktig med et plagg som puster og fjerner varmen og svetten som oppstår vekk fra huden.

  Hvilke truser er best til trening?

  Treningstruser er noe alle som trener burde tenke på. Det er et plagg som dessverre få legger mye i og ofte bruker de bare det de finner i skuffen. Mange tenker ikke på at dette undertøyet skal ha en funksjon. Den skal ikke bare være pen å se på. Den skal transportere fuktighet og holde huden tørr.

  Mye funksjonalitet finnes i undertøy som er laget spesielt for trening. Det er både i form for å være behagelig å bære, men også for å forhindre svette, kløe, sopp og alt annet som kan forekomme.

  Stilige og funksjonelle truser til trening og fritid

  Med disse sømløse truser får du noe som sitter veldig behagelig. De følger kroppsfasongen din og har ingen søm som vil synes igjennom treningsthights. Du slipper også sømmer som gnager mot huden under visse treningsøvelser. Disse får du som hipsters dersom du liker at den sitter bedre over rumpen.

  Dersom du heller vil ha string og foretrekker det vil string truser være det beste alternativet for deg. Uansett hva du foretrekker vil du finne begge deler veldig behagelig. Både string og hipsters uten søm er veldig deilig å ha på seg.

  Les mer Les mindre

  Filter

  Varemerke
  Vis mer + Vis mindre -
  Farge
  Vis mer + Vis mindre -
  Kjønn
  Vis mer + Vis mindre -
  Størrelse
  Vis mer + Vis mindre -
  Teknologi
  Vis mer + Vis mindre -

  28 produkter

  per side

  28 produkter