×

Velkommen til Gymgrossisten!

0 0 kr
 • Fri fraktover 499:-
 • Gratis Retur
 • Prisløfte
 • Bonusprodukter

Sections

×

  T-skjorte

  T-skjorte eller t-trøye er en enkel trøye med rette linjer med korte eller lange ermer. Den har form som en T, og er det mest allsidige plagget vi har i garderoben. Mye brukt plagg på trening, og ellers i hverdagen.

  Tren med stil

  Det å se bra ut gjelder også når en trener. Det å fremheve seg selv litt handler om status, og da er det viktig å trene med stil! Du får stilfulle t-skjorte varianter til dame fra mange kjente merker som passer din personlighet. Både t-skjorter med kule trykk og stilrene ensfargete t-skjorter kan du velge blant. Trening er altså mer enn bare den fysiske aktiviteten.

  Det er også gleden ved å komme sammen med andre. Det at en ser stilfull ut når en trener gjør det ikke mindre viktig i den sosiale delen rundt det hele.

  T-skjorte for alle typer trening

  Det er ikke vanskelig å finne seg flotte t-skjorte eller t-trøye for de fleste typer trening, enten det gjelder løping, sykling, eller for timer med fitness i sal som pilates og yoga med mere. Enten du svetter i varme treningslokaler eller jogger en tur i skarp sol, trenger du en svette-absorberende og lett t-trøye som kan holde til litt av hvert.

  T-skjorter i tekniske materialer kan ha store fordeler under aktiviteter framfor den klassiske t-skjorten i bomull. Dette er fordi de har bedre holdbarhet, og holder formen lenger. Alle disse kvalitetene er en fordel for treningstøy som gjerne vaskes hver gang etter at de brukes.

  Funksjon og komfort

  Skal du trene? Det er viktig at t-skjorten du trener i er komfortabel og er laget i funksjonsmateriale. T-skjorter som er laget i tekniske materialer har store fordeler under trening framfor den klassiske t-skjorten i bomull. Tekniske materialer har bedre holdbarhet, mer elastiske, lettere, og holder fasongen lenger.

  De gir også en bedre mobilitet til din treningsøkt, hvor det er viktig å ikke føle seg svett og klam. Tunge og fuktige t-skjorter er ikke morsomt å trene i. Du kan velge blant mange kjente merkevarer, blant disse finner du et godt utvalg av både t-skjorter med kule trykk og stilrene ensfargete t-skjorter.

  Les mer Les mindre

  Filter

  Varemerke
  Vis mer + Vis mindre -
  Farge
  Vis mer + Vis mindre -
  Kjønn
  Vis mer + Vis mindre -
  Størrelse
  Vis mer + Vis mindre -

  1-40 av 42

  per side

  1-40 av 42