×

Velkommen til Gymgrossisten!

0 0 kr
 • Fri fraktover 499:-
 • Gratis Retur
 • Prisløfte
 • Bonusprodukter

Sections

×

  Shorts

  Shorts er et langt mer behagelig og fristende alternativ å trene med, men fungerer like fint å gå med i fritiden også. Best av alt så passer det jo for alle menn å gå med!

  Fitness- og treningsshorts

  Herre treningsshorts er behagelig å trene med. Du finner et stort utvalg av short i flere farger, stiler og materiale. Enten du liker bomull, funksjonsshorts, løpeshorts eller bare shorts som er komfortabel å gå med til daglig bruk er opp til deg. Du finner frem til flere kjente merker som GASP, SuperDry og Under Armour for fine priser.

  Er du kanskje mer atletisk av deg vil nok CLN shorts falle deg i smak. SuperDry er et godt alternativ for den som skal trene intenst og ønsker å holdes tørr under økten.

  Treningsshorts til herre

  Løpeshorts er spesielt utviklet for å transportere fukt og holde deg tørr under treningsøkten din. Slik slipper du ubehaget som følger med svette shorts. Disse har dessuten en mer løsere passform og lettvektet å løpe med. Bomullshorts er et mykere alternativ, noe som gjør det langt mer behagelig å ha på for en enkel treningsøkt eller til daglig bruk.

  De er ganske enkle og har en passelig løs passform med lett stretch som egner seg for hjemmebruk. Shorts i bomull kan også virke fukttransporterende. Begge modellene finnes også i ulike farger

  Funksjon og komfort

  Gym shorts med funksjonsmateriale egner seg for bruk til trening i komfort. Disse er fukttransporterende slik at du kan trene komfortabelt under hele økten. Disse kommer med lett stretch. Compression shorts kommer med en slags gummikopp for beskyttelse og ekstra komfort. Shortsen er designet for å transportere fukt på en effektiv måte og har en flott passform.

  Gummikoppen har flere små-hull som regulerer varmen. Shortsen forbedrer blodsirkulasjonen din, noe som fremskynder muskeloppvarmingen og reduserer restitusjonstiden etter økten din. Midjen er elastisk, noe som gjør det mer behagelig å ta av eller på shortsen.

  Les mer Les mindre

  Filter

  Varemerke
  Vis mer + Vis mindre -
  Farge
  Vis mer + Vis mindre -
  Kjønn
  Vis mer + Vis mindre -
  Størrelse
  Vis mer + Vis mindre -

  1-40 av 143

  per side

  1-40 av 143