×

Velkommen til Gymgrossisten!

0 0 kr
 • Fri fraktover 499:-
 • Gratis Retur
 • Prisløfte
 • Bonusprodukter

Sections

×

  Jakker

  Under denne kategorien finner du jakker. Enten du trenger en jakke til trening, fritid, arbeid eller annet finner du den her blandt et stort utvalg av forskjellig design, farger og modeller.

  Du finner bland annet løpejakker, fleece gensere, funksjonsjakker, hettegensere og mye mer.

  Riktig kledd på trening

  Når det kommer til trening så er det viktig å være riktig kledd, da spesielt om man trener grytidlig på morgningen eller senere på kvelden når det er mørkt ute. Det som er spesielt egnet da er en refleksvest, slik at bilførere eller syklister får øye på deg når du er ute på trening i mørket.

  Noen bruker dem gjerne over en god löpejakke ved litt kjøligere dager. Et annet alternativ er løpejakker med refleks, som er lette og behagelige å løpe med på. Disse transporterer bort svetten, slik at du holdes tørr.

  Stilig på og av treningsstudioet

  For den som liker å trene i stil så er Track jacket eller bomberjakke perfekt for deg. Track jakkene er både stilige og trendy med en normal passform av 100% polyester. Bomberjakkene er ikke bare stilige men unike med en mer "oversize" passform som er behagelig å ha på seg. Disse skal være vannresistens og fôret med micro fleece.

  Noen av disse jakkene kommer i et limited opplag, så det er best å være tidlig ute for å sikre seg et eksemplar mens de er inne på lageret. Slik er du både stilig på treningsstudioet og på fritiden!

  Les mer Les mindre

  Filter

  Varemerke
  Vis mer + Vis mindre -
  Farge
  Vis mer + Vis mindre -
  Kjønn
  Vis mer + Vis mindre -
  Størrelse
  Vis mer + Vis mindre -

  22 produkter

  per side

  22 produkter