×

Velkommen til Gymgrossisten!

0 0 kr
 • Fri fraktover 499:-
 • Gratis Retur
 • Prisløfte
 • Bonusprodukter

Sections

×

  Genser

  Genser vil du i denne kategorien finne frem til et stort utvalg fra flere kjente produsenter som SuperDry, Genetix og Better Bodies. Gensere er egnet for trening og fritid.

  Genser for gym og trening

  Genser for herre i flott design til gym og trening. Her kan du velge mellom gensere med stretch eller svette-absorberende materiale. Noen gensere finnes også i kortere armer om du blir rask varm når du trener. Gym Tech er for eksempel spesielt egnet for trening hvor den er designet for å holde deg kjølig eller varm ved behov.

  Disse genserne kommer både med eller uten hette alt etter smak og behag. For en mer elegant stil, kan vi by på hettegensere fr Björn Borg som er egnet for trening og ikke minst etter trening!

  Funksjon og komfort

  Long Sleeves er noen super-deilige gensere med superventilerende materiale. De har en tettsittende passform men er også lette i stoffet som gir god komfort. Ikke minst så er de ganske stilige i designet og som kan fremheve dine muskler. En Performance Long Sleeve er utviklet med et mykt og fuktavvisende materiale som passer for en hard treningsøkt.

  I tillegg har de god stretch og fleksibilitet som bidrar til god passform. Begge modellene får du i ulike farger og mønster slik at du kan trene i ønsket stil. Long Sleeves finnes også i sett med understell.

  Bredt utvalg av treningsgenser

  Blant det store utvalget finner du frem til noen stilige Crossover gensere i bomull med funksjonmateriale som holder deg varm og myk under kjølige treningsdager. Klassisk baseball t-skjorte tilbys i fingersydd passform med stilige kontrastfarger som gir et unikt preg for antrekket. Disse er like flotte for bruk sammen med jeans som det er med joggebukse.

  T-skjortene er produsert med ultratynt funksjonsmateriale som er ekstra komfortable. Long Sleves finnes også med kompresjon som er designet med flere tekniske detaljer for mer krevende aktiviteter som løping, klatring, crossfit, OCR eller tyngdeløft.

  Les mer Les mindre

  Filter

  Varemerke
  Vis mer + Vis mindre -
  Farge
  Vis mer + Vis mindre -
  Kjønn
  Vis mer + Vis mindre -
  Størrelse
  Vis mer + Vis mindre -
  Teknologi
  Vis mer + Vis mindre -

  1-40 av 57

  per side

  1-40 av 57