×

Velkommen til Gymgrossisten!

0 0 kr
 • Fri fraktover 499:-
 • Gratis Retur
 • Prisløfte
 • Bonusprodukter

Sections

×
  -15%

  Lille gummibåndpakken

  I den Lille gummibåndpakken får du 6 stk gummibånd med forskjellig motstand. Pakken inneholder både minibånd og fitnessbånd.

  Les mer

  Price as configured: 789 kr *

  925 kr

  Motta en mail så snart produktet finnes på lager igjen.

  Overvåke

  • Fri fraktover 499:-
  • Gratis Retur

  Art nr.: SETSTAR2

  Lille gummibåndpakken gir deg ubegrenset med treningsmuligheter med 6 stk bånd med forskjellig motstand.

  • Perfekt startpakke
  • 6 stk gummibånd
  • Motstandsintervall fitnessbånd: 4,5 – 38,5 kg
  • Motstandsintervall minibånd: 2,27 – 6,8 kg

  Pakken inneholder:
  Fitness Band
  Star Gear Fitness Band, Red, 2080 x 13mm
  Star Gear Fitness Band, Black, 2080 x 22mm
  Star Gear Fitness Band, Purple, 2080 x 32mm

  Mini Band
  Star Gear Mini Band, Yellow, Light, 600 x 0,4mm
  Star Gear Mini Band, Blue, Medium, 600 x 0,8mm
  Star Gear Mini Band, Black, Hard, 600 x 12 mm

  Les mer om produktene

  • Star Gear Fitness Band

   Star Gear Fitness Band

    Fitness Band fra Star Nutrition Gear er et praktisk redskap for allsidig trening – et uvurderlig verktøy for både nybegynnere og proffer!

   • Dynamisk trening
   • Legg til belastning
   • Reduser belastning
   • Oppvarming og stretching
   • 100 % gummi

   Treningsgummibånd er blitt stadig mer vanlig blant de som trener – både hjemme og på kommersielle treningsstudioer – de siste årene. Det er lett å forstå hvorfor! De er bærbare, allsidige, lette å bruke og effektive. I tillegg til å redusere eller legge til belastning i tradisjonelle styrketreningsøvelser, kan båndene også brukes til oppvarming, rehabilitering og stretching.

   Progressiv motstand

   Gummibåndene har en såkalt progressiv motstand – det innebærer at jo mer de strekkes ut, jo høyere blir belastningen. Det er nettopp denne egenskapen som gjør båndene så anvendelige. Til forskjell fra vanlige, frie vekter eller maskiner, der belastningen er den samme gjennom hele bevegelsen, byr gummibåndtrening på dynamisk motstand som er lettest i starten av bevegelsen (der man er som svakest) og tyngre mot slutten av bevegelsen (der man er som sterkest).

   5 forskjellige nivåer

   For å få en belastning som er tilpasset akkurat din styrke i de forskjellige øvelsene, finnes båndene i fem forskjellige motstandsnivåer. Alle båndene har samme lengde (2080 mm) og tykkelse (4,5 mm), men de varierer i bredde.

   Farge

   Bredde

   Motstand

   Rød

   13 mm

   4,5 - 11 kg

   Svart

   22 mm

   11 - 22,5 kg

   Lilla

   32 mm

   15,5 - 38,5 kg

   Grønn

   44 mm

   22,5 - 54,5 kg

   Blå

   64 mm

   29,5 - 79,5 kg

   Eksempel på øvelser

   Stretching (bakside lår)

   Ligg flatt på ryggen og plasser en fot i båndets løkke. Ta tak med begge hender og trekk forsiktig mot deg. Prøv å holde benet så rett som mulig.

   Redusere belastning (chins)

   Fest båndet i chinsstangen og plasser begge føttene i den hengende løkken. Trekk deg opp til du har haken over stangen og gå kontrollert tilbake til utgangsposisjonen.

   Legge til belastning (knebøy)

   Tre båndet med hver sin løkke rundt respektive ende av skivestangen. Forankre båndet mot underlaget ved å feste det i plattformen eller stå på det med begge føttene.

   Kun bånd (triceps)

   Fest båndet rundt en høyt plassert stang og ta et nøytralt grep med begge hendene. Trekk kontrollert nedover. Prøv å holde albuene inntil kroppen.

   For mer inspirasjon til øvelser - les denne artikkelen:

   20 øvelser med gummibånd du kan gjøre hjemme eller på gym»

  • Star Gear Mini Band

   Star Gear Mini Band

    Mini Band fra Star Nutrition Gear er de små gummibåndene som kommer til å løfte treningen din til neste nivå, enten du er nybegynner som trener hjemme eller proff som bor på treningsstudioet!

   • Allsidig trening i kompakt format
   • Progressiv motstand
   • Øker aktiveringen av vanskelig tilgjengelige muskelgrupper
   • 100 % latex

    Mini Bands er de allsidige gummibåndene som har tatt treningsmarkedet med storm. Designet er like enkelt som det er genialt, og antallet mulige bruksområder er nærmest ubegrenset! Ved hjelp av båndene, som enkelt får plass i selv den minste treningsbagen, kan du utføre alt fra tung styrketrening og spesifikk muskelaktivering til oppvarming og rehabilitering.

   Progressiv motstand

   Gummibåndene har en såkalt progressiv motstand – det innebærer at jo mer de strekkes ut, jo høyere blir belastningen. Det er nettopp denne egenskapen som gjør båndene så anvendelige. Til forskjell fra vanlige, frie vekter eller maskiner, der belastningen er den samme gjennom hele bevegelsen, byr gummibåndtrening på dynamisk motstand som er lettest i starten av bevegelsen (der man er som svakest) og tyngre mot slutten av bevegelsen (der man er som sterkest).

   5 forskjellige nivåer

   For å få en belastning som er tilpasset akkurat din styrke i de forskjellige øvelsene, finnes båndene i fem forskjellige motstandsnivåer. Alle båndene har samme lengde (600 mm) og bredde (50 mm), men de varierer i tykkelse.

    

   Farge

   Tykkelse

   Motstand

   Gradering

   Gul

   0,4 mm

   2,27 kg

   Lett

   Grønn

   0,6 mm

   2,27 – 4,54 kg

   Lett/Middels

   Blå

   0,8 mm

   4,54 kg

   Middels

   Rød

   1,0 mm

   4,54 – 6,8 kg

   Middels/Hard

   Svart

   1,2 mm

   6,8 kg

   Hard

    

   Eksempel på øvelser

   Knebøy med gluteusaktivering

   Ved å plassere et gummibånd rundt bena i en knebøybevegelse, tvinges du aktivt å presse ut og holde knærne fra hverandre. Dette gjør at du får bedre kontakt med gluteusmusklene under øvelsen.

   Bicepscurl

   Denne øvelsen kan utføres sittende eller stående. Plasser foten i den ene enden av båndets løkke og grip den andre enden med hånden. Bøy armen ved å kontrahere bicepsmuskelen.

   Donkey Kick

   Plasser gummibåndet rundt begge bena, rett over knærne. Fra en stilling der du står på albuene og knærne, løfter du ett ben om gangen opp i luften. Brenner godt på baksiden av lårene.

   Sykkelen

   Oppgrader dine situps! Ligg på rygg og plasser båndet rundt føttene. Hold deretter føttene over gulvet og før dem vekselvis frem og tilbake, akkurat som om du tråkker på sykkelpedaler.

   Glute kickback

   Enkel, men effektiv øvelse for rumpetrening, og du kan gjøre den hvor som helst. I stående posisjon plasserer du båndet rundt anklene og løfter/presser ett ben om gangen bakover så langt du orker

   Énarmsroing

   Tøff øvelse for rygg og baksiden av skuldrene. Plasser foten i den ene enden av båndets løkke og ta tak i den andre enden med hånden. Trekk deretter armen mot kroppen i en ro-lignende bevegelse.

  Observer at Gymgrossisten ikke tar ansvar for innholdet i kundevurderinger publisert på nettsiden. Beskrevne resultater og effekter i vurderingene er individuelle og kan ikke generaliseres.