×

Velkommen til Gymgrossisten!

0 0 kr
 • Fri fraktover 499:-
 • Gratis Retur
 • Prisløfte
 • Bonusprodukter

Sections

×

  Gavekort

  Les mer

  Tilgjengelighet På lager

  • Minimum: 100 kr Maximum: 5 000 kr

  • Fri fraktover 499:-
  • Gratis Retur

  Art nr.: PRESENTKORT

  Problemer med å finne den perfekte gaven? Kjøp et gavekort, en garantert innertier til alle treningsentusiaster!
  Du kan velge et valgfritt beløp mellom 100 og 5000 kr. Deretter er det bare å sende gavekort til mottakerens e-postadresse, og la ham eller henne til å utforske vårt brede utvalg. Her er det bare å velge og vrake!

  Slik fungerer det:
  Gavekortet vil bli sendt som en kupong til mottakerens e-postadresse. Vær oppmerksom på at gavekortet er elektronisk, mottakeren får det dermed ikke på papir. Hvis du ønsker å gi gavekortet personlig, kan du også velge å sende e-post gavekort til deg selv og deretter skrive ut gavekortet. For å bruke et gavekort gjør du følgende:

  1. Skriv inn koden på gavekorten i kassen under "Bruk rabattkode eller gavekort." Det er "Angi gavekortskode" under Gavekort.
  2. Skriv inn koden og klikk på "Legg til".
  3. Avslutt deretter bestillingen som vanlig.

  Vilkår:
  Gavekort kan ikke betales med rabattkoder. Du kan bare kjøpe gavekort hvis du bruker forhåndsbetaling, ikke faktura eller oppkrav. Gavekortet er gyldig i 12 måneder. Gavekortet er kun gyldig for bruk i vår nettbutikk. Mottakeren kan bruke gavekort som betaling for hele eller deler av sin bestilling. En kode kan således brukes flere ganger. Aktuell saldo kan sjekkes i kassen. Koder kan ikke innløses i kontanter. Gavekort kan kombineres med rabattkoder.

  Observer at Gymgrossisten ikke tar ansvar for innholdet i kundevurderinger publisert på nettsiden. Beskrevne resultater og effekter i vurderingene er individuelle og kan ikke generaliseres.