×

Velkommen til Gymgrossisten!

0 0 kr
 • Fri fraktover 499:-
 • Gratis Retur
 • Prisløfte
 • Bonusprodukter

Sections

×

  Sko

  Sko er noe de fleste av oss bruker. Det finnes veldig mange forskjellige typer. Noen åpne og noen lukket. Så alle har bruk for dette.

  Slik velger du rett treningssko

  Treningssko er kanskje noe du ikke tenker så mye over. Det er viktig å huske på bena så vel som kroppen når vi trener. Derfor er det viktig å velge riktig sko avhengig av hvilken trening du skal gjennomføre. Skal du løpe er det viktig med god demping. Skal du løfte vekter er det viktig med god og balansert bakkekontakt.

  Ved å velge riktig sko til den treningen du skal gjennomføre vil du få økt effekt av treningen. Det vil også være lettere og mer motiverende å gjennomføre. Vektløftersko er en type treningssko som du kan kjøpe.

  Hvordan velge rett løpesko

  En annen type sko som er fornuftig når man skal trene er løpesko. Når man løper er det viktig å ha riktig sko. Dette fordi løping er en treningsform som kan gi store belastningsskader og andre skader om man ikke har riktig fottøy. Demping er en av de viktigste egenskapene en løpesko har.

  Dette fordi den reduserer belastningen på knær og ankler. Har du gode sko når du løper vil du kjenne stor forskjell. Det vil være med på å øke motivasjonen din. Det vil også være med på å øke effekten du har av løpingen.

  Sko for trening og fritid

  Finn gode herre sportsko som kan hjelpe deg å få mer ut av treningen. Kanskje du heller vil ha noen stilige sneakers. De hjelper deg kanskje ikke så mye med treningen men ser stilige ut og passer dessuten godt til nesten hvilket som helst antrekk.

  Uansett om du skal ha sportsko eller sneakers så er det mulig å finne de her. Det er viktig å velge sko som passer til både det du skal og til din personlighet. Ikke slå deg til ro med sko bare fordi det er sko.

  Les mer Les mindre

  Filter

  Varemerke
  Vis mer + Vis mindre -
  Farge
  Vis mer + Vis mindre -
  Kjønn
  Vis mer + Vis mindre -
  Størrelse
  Vis mer + Vis mindre -

  22 produkter

  per side

  22 produkter