Frossen yoghurtbark med jordbær, blåbær og sprø hampefrø. Denne frosne godbiten er den perfekte forfriskningen på varme sommerdager. Dessuten er den SUPER enkel å lage!

Ingredienser

9 BITER

2,5 dl Gresk yoghurt

1 måleskje Star Nutrition vegan protein blend i vaniljesmak

2 ts Reneé Volataire agavesirup

100 ml mandelmelk

1 dl Jordbær

1/2 dl blåbær

1/2 ts Viaprana hampefrø

Slik gjør du

  1. Pisk sammen gresk yoghurt, proteinpulver, agavesirup og mandelmelk.
  2. Før over blandingen i en form med bakepapir og strø over blåbær, jordbær og hampefrø.
  3. Sett i frysen i ca 2 timer. Deretter deler du den i biter og serverer. Godt godt! 

Næringsinnhold

Næringsinnhold per bit

  • Energi 67 kcal 
  • Fett 3 g 
  • Karbohydrater 6 g 
  • Protein 5 g
Kjøp produktene fra oppskriften
+ 2 varianter
+ 2 varianter
41 anmeldelser
299 kr
Kjøp
Kjøp