Meksikanske wraps

Det er raskt og enkelt å lage wraps til pikniken. Vi har valgt å fylle wrapsene med røkt kjøtt, hot salsa, bønner, mais og avokadokrem for å få en meksikansk vri på dem, men du kan selvfølgelig fylle dem med det du vil

Ingredienser

4 STORE WRAPS

isbergsalat (hele blader)

1 tomat

rødløk (1/2)

200 g storfekjøtt / hamburgerrygg (røkt, magert)

2 avokadoer

1 hvitløksbåt

100 ml Cottage Cheese (mager)

salt, pepper

100 ml kidneybønner

100 ml mais

200 ml Taco-salsa (valgfri styrke)

Næring

Næringsverdi per porsjon

Karbohydrater 30 g

Protein 22 g

Fett 11 g

Energi 316 kcal

Fremgangsmåte

  1. Klargjør 4 ark med matpapir eller plastfolie (cirka 40*40 cm) og legg wrapsene på hvert sitt ark. Legg på hele salatblader og kjøtt.
  2. Bland avokado, cottage cheese, presset hvitløk, salt og pepper med en stavmikser til en fin krem og ha denne over kjøttet. Topp med kidneybønner, mais og hot salsa. Brett sammen wrapsene og pakk dem inn i papir eller plast.
+ 1 variant
+ 1 variant
17 anmeldelser
29 kr
Kjøp
Kjøp