Kyllingnuggets

Dagens middagstips; Crispy kyllingnuggets med maiskrem!

Ingredienser 

(2 Porsjoner)

2 Kyllingbryst (strimlet)

1 Egg

2 Protein Chips Barbecue flavor

Poteter (i båter)

1 boks hermetiske mais

1 ss Smør

1 skvett fløte/melk

1 fedd Hvitløk

Ketchup

Barbeque saus

Salt og pepper

Fremgangsmåte

  1. Kyllingen: Knus proteinchipsen til pulver. Kyllingbitene dyppes i egg, og rulles i chipspulveret. Disse bitene legger du utover ei stekeplate med bakepapir på. Stekes i ovnen på 200 grader i ca et kvarter (kommer an på størrelsen på kyllingbitene).
  2. Maiskrem: Tøm ut litt av væsken i maisboksen. Ha mais, hakket hvitløk og ca en spiseskje meierismør i en liten kasserolle. Dette varmes opp til det ryker og maisen er skikkelig varm. Ha oppi en god dæsj melk/fløte og mos alt med stavmikser. Smakes til med salt, pepper og evt enda mer smør og melk/fløte.
  3. Barbequesaus: Bland ca 50/50 med ketchup og barbequesaus.
  4. Potetbåter: Skjær poteter opp i passende båter, krydre og ha de inn i ovnen ca 25 minutter før kyllingen.