Glucomannan er en naturlig fettforbrenner fra Star Nutrition. Glucomannan reduserer søtsug og fremmer vekttap.
Hva er Glucomannan?
Glucomannan er et produkt for vektkontroll med dokumentert effekt fra Star Nutrition. Øker metthetsfølelsen, fremmer vekttap og god tarmhelse.
Star Nutrition Glucomannan er et naturlig kosttilskudd utviklet for å støtte vektnedgang på en enkel og behagelig måte. Produktet består av det vannløselige fiberet glucomannan og krom, som sammen øker metthetsfølelse, balanserer blodsukkeret, reduserer søtsug og dermed gjør det enklere å gå ned i vekt!
Hvordan virker det?
Glucomannan, også kjent som Amorphophallus konjac, er et nyttig fiber som bedrer det gode kolesterolet, gir god tarmhelse og akselererer fettforbrenningen. Glucomannan binder vannet i magen, utvider seg og bidrar til en forlenget følelse av metthet. Dette gir en naturlig reduksjon i matinntak og følgelig en redusert kroppsvekt.
Star Nutrition Glucomannan er også beriket med krom, et mineral som er nødvendig for kroppens omsetning av karbohydrater og fett. Kromtilskudd har vist seg å redusere søtsug og øke kroppens fettforbrenning.
Dosering: 2 kapsler, 3 ganger daglig med vann før måltider.
Informasjon: Dette er et kosttilskudd og bør ikke brukes som en erstatning for et variert kosthold. Oppbevares utilgjengelig for små barn. Den anbefalte daglige dosen bør ikke overskrides.
Ingredienser: Glukomannan [Amorphophallus konjac], kapsel (hydroksypropylmetylcellulose, fargestoff: titandioksid), fyllmiddel (mikrokrystallinsk cellulose), antiklumpemiddel (silisiumdioksid, magnesiumsalter av fettsyrer), krompikolinat.
Allergener: Produsert i lokaler som også håndterer fisk (omega-3), soyalecitin og melk, og kan derfor inneholde spor av disse. Kan inneholde spor av melk, sulfitter, selleri, hvete, havre, korn, rug, skalldyr, krepsdyr, bløtdyr, egg, fisk, soya og sennep.
Oppbevaring: Oppbevares tørt og i romtemperatur.
Innhold |
2 kapsler |
6 kapsler |
Glukomannan |
1 111 mg |
3 333 mg |
Krom |
24.8 µg (62 %*) |
74.4 µg (186 %*) |
*Prosent av daglig referanseinntak