×

Velkommen til Gymgrossisten!

0 0 kr
 • Fri fraktover 499:-
 • Gratis Retur
 • Prisløfte
 • Bonusprodukter

Sections

×

  Singlet

  En singlet er et kroppsplagg som kan minne om en t-skjorte. Forskjellen er at denne har ingen armer og er mer åpen. Den gir dermed er mer egnet for trening.

  Tren med stil

  For damer er det viktig å ha stil uansett aktivitet. Hva er vel da bedre enn å vite at du kan finne treningssinglet for dame som har stil. Du kan finne akkurat den typen du liker å ha på, nesten uansett hva det måtte være. En singlet kan ha utallige farger og former.

  Det er en ting som kjennetegner enhver singlet og det er at de vakre skuldrene får vist seg frem. Med en god treningssinglet som følger kroppsfasongen din så får du virkelig vist frem hvilken dame du er.

  Komfortabel passform og god funksjon

  Det viktigste å tenke på når du skal velge singlet for trening er passform. Eller, det er vel det nest viktigste. Viktigste er vel stil. Men, når du vet at uansett hvilken stil du har så vil du kunne finne en singlet med komfortabel passform, og som har en god funksjon så er det perfekt.

  Når denne følger kroppens fasong kjennes den så komfortabel at den nesten ikke kjennes på kroppen. Med en så god funksjonalitet, så vil du elske disse treningssingletene. Du vil ønske deg mange fler og her finner du dem.

  Stilige og funksjonelle singleter til trening og fritid

  Stilige singleter er det ikke vanskelig å finne. Det er mange varianter. Så, enten du vil ha en racerback eller de vanlige skulderstroppene så vil du finne en du liker. Hva du liker og hva du vil ha kommer helt an på om det er til trening eller fritid. Kanskje du finner en som passer til begge deler.

  Skudrestropper er jo den mest vanlige og den som de fleste kjenner. Mange liker best å ha racerback som treningssinglet når de skal trene fordi den føles litt bedre. Men, uansett hva du foretrekker så er det mange å velge mellom.

  Les mer Les mindre

  Filter

  Varemerke
  Vis mer + Vis mindre -
  Farge
  Vis mer + Vis mindre -
  Kjønn
  Vis mer + Vis mindre -
  Størrelse
  Vis mer + Vis mindre -

  1-40 av 115

  per side

  1-40 av 115