×

Velkommen til Gymgrossisten!

0 0,00 kr
 • Fri fraktover 499:-
 • Gratis Retur
 • Prisløfte
 • Bonusprodukter

Sections

×
  Nyhet -70%

  WHEY-100, 500 g, Unflavored

  OBS! Kort holdbarhet dato 30/9-19!  Star Nutrition Whey-100 er et kompromissløst kvalitetsprotein laget for deg som krever det beste. For maksimal muskeloppbyggning og fettforbrenning!

  Les mer

  fr. 65,00 kr

  Ordinær pris: 219,00 kr

  • Fri fraktover 499:-
  • Gratis Retur

  Art nr.: 59720

  OBS! Kort holdbarhet dato 30/9-19!

  Star Nutrition Whey-100 er et kompromissløst kvalitetsprotein laget for deg som krever det beste. For maksimal muskeloppbyggning og fettforbrenning. Whey-100 - for deg som krever det beste!

  • 100% myseisolat
  • Lavt innhold av fett og laktose
  • Maksimerer muskeloppbygging

  Klikk her for å kjøpe Whey-100, 4 kg

  Star Nutrition Whey-100 er et kvalitetsprotein utviklet for deg som krever det beste! For maksimal muskeloppbygging og fettforbrenning! Whey-100 består av 100% myseproteinisolat, har lavt laktoseinnehold og er meget lettblandet.

  Protein er oppbygget av aminosyrer som har den viktigste oppgaven å bygge opp musklene og støtte muskelopphentingen. Du må tilføre kroppen protein med to til tre timers mellomrom hver dag for at den ikke skal gå inn i et muskelnedbrytende, katabolt tilstand. Når kroppen er i et katabolt tilstand settes kroppens sultmekanisme i gang. Man kan si det slik at kroppen "spiser" av musklene for å få energi, samtidig som kroppen lettere legger på seg fett. På morgenen og etter at du har trent er aminosyrenivåene i kroppen lave, og da er det spesielt viktig å få i seg "raske" proteiner.

  Star Nutrition Whey-100 er et protein av høyest mulige kvalitet. Det består 100% av myseproteinisolat som tas opp av kroppen utrolig raskt. Produktet fremstilles med den aller seneste separasjonsteknikken og har derfor et lavt innhold av laktose, fett og karbohydrater.

  Produktet finnes i meget gode smaker og er lett å blande ut, det verken skummer eller klumper seg. Star Nutrition Whey-100 lages av Carbery som er verdensledende innen sportsprotein - de fleste av verdens kvalitetsmerker får sine proteiner fra Carbery Industries.

  Ingredienser:
  Cross flow Micro filtrert Whey protein Isolate Instant. Naturlige farge- og smaksemner. Aspartam, fenylananin (ikke Naturell) (Instant gjør proteinet ekstremt lettblandet) 

  Anbefalt dosering: Bland 28 g pulver med 170 ml vann. Innta når som helst under dagen, forslagsvis i forbindelse med trening eller mellom måltider.

  1 porsjon = 1,5 måleskje, 0,75 dl (28 g pulver, 24 g protein)

  Antall porsjoner per pose: 27 porsjoner

  Whey-100 er garantert fri for nøtter.

  Måleskje inngår ikke, denne legger du til kostnadsfritt i kassen.

  Naturell smak er fri for kunstige tilsetningsstoffer.  Smaken Lemon Yoghurt inneholder surhetsregulerende middel E330 (sitronsyre).

  Observer at Gymgrossisten ikke tar ansvar for innholdet i kundevurderinger publisert på nettsiden. Beskrevne resultater og effekter i vurderingene er individuelle og kan ikke generaliseres.

  Næringsverdi per 100g

  Natural

  Energi (Kcal)

  364

  Fett

  1 g

  herav mettet

  <1 g

  Karbohydrater

  1 g

  herav sukkerarter

  <1 g

  herav 
  laktos

  Fiber

  Protein

  87 g

  Salt

  0,3 g

  Natural ingredienser: Myseproteinisolat (melk)(inneholder emulgeringsmiddel [soyalecitin]).