×

Velkommen til Gymgrossisten!

0 0,00 kr
 • Fri fraktover 500:-
 • Gratis Retur
 • Prisløfte
 • Bonusprodukter

Sections

×
  -29%

  Whey-100 4 kg Bonusprodukt!

  Når du kjøper 4 kg Whey-100 får du 1 bonusprodukt helt uten ekstra kostnad. -Du velger selv!

  Les mer

  Price as configured: 1 249,00 kr

  1 757,00 kr

  • Fri fraktover 500:-
  • Gratis Retur

  Art nr.: SETQW100BNO

  Når du kjøper 4 kg Whey-100 får du 1 bonusprodukt helt uten ekstra kostnad. -Du velger selv!

  Pakken inneholder:

  • 1 x Whey-100, 4 kg - For deg som krever det beste!

  Pluss 1 bonusprodukt, velg selv blandt produktene i listen nedenfor:

   

  • 1 x Creatine Monohydrate, 500 g -  Gir en rask økning av muskelvolum og styrke!
  • 1 x BCAA 1100, 60 kapsler– Et høydosert BCAA-produkt i kapselform! Inneholder hele 3300 mg forgrenede aminosyrer i fri form per dose!
  • 1 x Ultimate CLA, 90 kapsler- Sikkert og effektivt kosttilskudd for fettreduksjon!
  • 1 x Gymgrossisten shaker, 700 ml - Stilig svart shaker med en praktisk skrulokk!
  • 1 x Gymgrossisten T-skjorte mann/dame - Et "must have" for alle som trener!
  • 1 x Magnesium, 90 kapsler -  Mineralet magnesium i lett absorberende form!
  • 1 x Vitamins & Minerlas Daily, 60 kapsler- Vitamin –og mineraltilskudd fra Star Nutrition!
  • 1 x Calcium Puryvate, 90 kapsler - For optimal fettforbrenning og utholdenhet!
  • 1 x Gymgrossisten Vannflaske, 750 ml - God å holde i og veldig praktisk!
  • 1 x Ultimate Omega-3, 90 kapsler - Sunn fiskeolje med flerumettede fettsyrer!
  • 1 x Caffeine 200 mg, 100 tabletter - For deg som trenger ekstra energi!
  • 1 x Restore, 16 tabs - Gjenopprett væskebalansen!
  • 1 x DAA Caps, 100 kapsler- Kvalitativ muskeløkning!
  • 1 x ZMA, 90 kapsler- For en effektivt proteinsyntese og normal muskelfunksjon!

   

  OBS: Se produktlisten helt nederst på denne siden for å se en komplett liste med produkter i pakken og aktuell lagersaldo.

  Les mer om produktene her:

   

  Les mer om produktene

  • Creatine Monohydrate, 500 g

   Creatine Monohydrate - Kreatin gir deg en rask økning av muskelvolum og styrke. Kreatin brukes av de fleste elite-idrettsfolk i verden! Øker styrken og muskelvolumet!

    
   Kreatin gir en rask økning av muskelvolum og styrke. Kreatin brukes av de fleste eliteidrettsfolk i verden! Styrken øker, muskelvolumet øker og en "tar seg raskere inn igjen". 100% rent mikronisert Kreatin.
   Dette er nesten et "must" for alle typer av trening, hvis du vil ha et raske resultater.

   Kreatin er et naturlig stoff som inngår i kroppens energiomsetning og som finnes i kjøtt og fisk. Men det kreatin som finnes i maten er sjelden nok for at du som driver med idrett skal kunne oppnå din maksimale prestasjonsevne.

   Vitenskapelige studier har bevist at alle idrettsutøvere får økt styrke og utholdenhet, tåler melkesyre bedre og innhenter seg raskere av kreatin. Med hjelp av kreatin øker også muskelmassen. Kreatin Monohydrat er en prøvet og ufarlig prestasjonsøker som brukes av forskjellige sportsutøvere som hockeyspillere, fotballspillere, friidrettsfolk og styrketrenere. Kreatin Monohydrat kan også kombineres med andre kosttilskudd - Gainer Pro f.eks. er en utmerket kombinasjon sammen med Kretain Monohydrat. Fordelen med Kreatin Monohydrat er at du på kort tid merker veldig store forbedringer!

   Antall doseringer per pose: 100 stk.

   Anbefalt dosering:
   Dag 1-5: Bland 1 1/2 toppet teskje med 2-4 dl vann - 4 ganger pr.dag. Spre inntaket utover hele dagen.
   Dag 6 : Bland 1 1/2 toppet teskje med 2-4 dl vann 1 gang pr.dag. Ta kreatinet rett etter trening. Ta Kreatin Monohydrat også de gangene du ikke trener.
   Bruk Kreatin Monohydrat i 4-10 uker. Ha deretter et opphold på minst 4 uker. Unngå drikke som inneholder koffein i forbindelse med inntak av Kreatin Monohydrat.

   Allergiinformasjon: Produseres i lokaler der det også hånteres gluten, egg, soya og melk, og kan derfor inneholde spor av dette.

   Produktbeskrivelse: Kosttilskudd med kreatin monohydrat.
    
   Nettovekt: 500g
    
   Innhold  Per dosering (5 g)
   Energi 0kcal
   Kreatin Monohydrat 5g

    

   Ingredienser: Kreatin Monohydrat.

  • Ultimate CLA, 90 caps

   Bestselgende og grundig undersøkt fettforbrenner fra Star Nutrition. Ultimate CLA inneholder CLA fra kvalitetsråvaren Clarinol™.

   • Høykonsentrert kosttilskudd med CLA (konjugert linolsyre)
   • Fremskynder fettreduksjon
   • Hemmer appetitten – lettere å holde seg til dietten!
   • Grundig undersøkt, effektiv og trygg
   • Uten koffein og andre sentralstimulerende stoffer

   Det er vanskelig å diskutere fettforbrenning uten å nevne den ekte klassikeren CLA. CLA, som er den engelske forkortelsen for konjugert linolsyre, er en naturlig transfettsyre som etter flere tiår på sportsernæringsmarkedet har blitt kjent for sin evne til å fremskynde vektnedgang og fettreduksjon.

   Vektnedgang er i sin enkleste form et spørsmål om matematikk: Man må forbruke flere kalorier enn man putter i seg. Gjør man det, blir kroppen tvunget til å hente energi fra fettvevet, og etter hvert fører det til at mengden kroppsfett minsker. CLA har i flere studier vist seg å fremme denne prosessen, og det skyldes tre separate effekter:

   Den ene er at CLA reduserer appetitten, noe som gjør det enklere å holde seg til dietten uten å måtte gi etter for sulten. Den andre er at CLA øker kaloriforbruket. På den måten forbedrer du oddsen for å kunne oppnå det kaloriunderskuddet som kreves for at du skal gå ned i vekt. Den tredje og siste effekten er at CLA hindrer at kaloriene vi spiser, blir lagret i fettvevet.

   Star Nutritions Ultimate CLA består hundre prosent av den varemerkebeskyttede CLA-kilden Clarinol™. Denne formen for CLA er spesielt gunstig fordi den 1) har høy konsentrasjon av rent CLA og 2) består av de mest potente CLA-formene.

   Dosering og bruk: Ta én kapsel tre ganger om dagen. Ta ikke flere enn tre kapsler om dagen. Brukes maksimalt seks måneder i strekk.

   Antall porsjoner per boks: 30.

   Allergener: Produsert i lokaler som også håndterer soyalecitin og melk, og kan derfor inneholde spor av disse.

   Informasjon: Dette er et kosttilskudd og bør ikke brukes som erstatning for et variert kosthold. Oppbevares utilgjengelig for barn. Anbefalt daglig inntak bør ikke overskrides.

   Innhold per dosering (1 kapsel) og per dagsdose (3 kapsler):
    

     1 kapsel 3 kapsler
   Clarinol™ 1000 mg 3000 mg
   -herav CLA 780 mg 2340 mg

   Ingredienser: Clarinol® (kilde til CLA), kapsel (bovine gelatin, stabiliseringsmiddel, glyserol), antioksidanter (tokoferolrik ekstrakt).

   Øvrige ingredienser: Kapselmateriale (storfe gelatin).

  • Ultimate Omega-3, 90 caps, 35% 1000mg

   Star Nutrition Ultimate Omega-3 utvinnes av fisk som lever i kaldt og rent vann.

   De essensielle flerumettede fettsyrene må inntas via kosten da de ikke kan lages i kroppen. Omega-3 har mange dokumentasjoner på helseeffekt på hjerte-/karsystemet samt for hjernen og nervesystemet. De flerumettede Omega-3 fettsyrene har bedre effekt enn vegetabilske alternativer.

   I en undersøkelse fant man at dødeligheten av hjerte-/karsykdommer hos eskimoene er ca 10 ganger lavere enn hos bl.a. dansker. Dette kommer av deres kosthold, som hos eksimoene inneholder mye fiskefett. Hos andre befolkningsgrupper hvor også kostholdet er rikt på fisk og fiskefett, viser den samme tendensen seg. Omega-3 er en flerumettet fettsyre som kroppen ikke kan lage selv, derfor må dette tilføres.

   Ultimate Omega-3 er til for alle som vil øke sitt velvære, både for de som trener og de som ikke trener. Fiskeolje med høyt innhold av Omega-3-syrer (EPA og DHA) samt naturlig E-vitamin. Kombinasjonen Fiskeolje - E-vitamin har dokumentert kolesterolsenkende effekt.

   Omega-3 er en sammensatt betegning på en type umettede fettsyrer fra fisk som er spesielt viktig for helsen. De viktigste Omega-3 fettsyrene kalles EPA og DHA. Hver kapsel inneholder 350 mg Omega-3. De aller fleste får i seg alt for lite Omega-3 gjennom vanlig kosthold (spiser for lite fisk) og behøver derfor tilskudd.

   Hver kapsel inneholder 1000 mg fiskeolje.

   Antall porsjoner pr.boks: 30 stk.

   Anbefalt dosering: 1 kapsel 3 ganger per dag direkte før du spiser et måltid.

   Informasjon: Dette er et kosttilskudd og bør ikke brukes som et alternativ til en variert kost. Anbefalt daglig dose bør ikke overskrides. Oppbevares utilgjengelig for små barn. Tenk på viktigheten av et allsidig og balansert kosthold og en sunn livsstil. Produktet er ment for friske personer over 18 år. Hvis Du er gravid, ammende, lider av sykdom eller medisineres bør Du alltid rådføre med lege innen Du bruker produktet.  

    

     Innhold per kapsel Innhold 3 kapsler
   Fiskeolje 1000 mg 3000 mg
   Totalt omega-3 fettsyrer; 350 mg 1050 mg
   -derav EPA 180 mg 540 mg
   -derav DHA 120 mg 360 mg

   Ingredienser: Fiskeolje, kapsel (bovint gelatin,glycerol), antioxidant (E306, E307).


   Pakken inneholder:
   90 kapsler

    

  • Ultimate Vitamins & Minerals, 60 tabletter

   Vitamin, mineral og antioksidant kompleks med astaxanthin fra alger og hydoxytyrosol fra oliven.

   Balansert vitamin og mineralkompleks.

   • 12 vitaminer.
   • 8 mineraler.
   • + Oliola.
   • + Astaxanthin.
   • Tidligere Only One Advanced+

   En tablett per dag, ved siden av et variert kosthold, hjelper med å opprettholde kroppens reserver av essensielle mikronæringsstoffer.

   Ultimate Vitamins & Minerals, er rik på Vitamin-D.

   Ultimate Vitamins & Minerals, er beriket med astaxanthin, et karoteinoid med dokumentert gode effekter på muskler og ledd, for deg som trener. Karotenioder bidrar til et strekt immunforsvar og en fin og gylden hudtone. Only One Advanced+ inneholder et balansert kompleks av vitaminer og mineraler og er beriket med antioksidanter fra blant annet betakaroten, E-vitamin, C-vitamin og selen. Antioksidanter bidrar til å beskytte kroppens celler mot frie radikaler fra omgivelsene.

   Ultimate Vitamins & Minerals, inneholder også Oliola som er en olivenekstrakt med standardisert hydroxytyrosol som beskytter mot oksidering av LDL kolesterol og hjelper med å bevare hjerte- karsystemet.

   Anbefalt dosering: 1 tablett sammen med frokost. Tabletten er dekket av en overflate som gjør den enkel å svelge og dele i to.

   Antall doseringer per emballasje: 60

   Informasjon: Dette er et kosttilskudd og bør ikke brukes som et alternativ til et variert kosthold. Oppbevares utilgjengelig for barn. Anbefalt dagsdose bør ikke overskrides. 

    

   Innhold Only One Advanced+
   1 tablett inneholder

         RDI
   Astaxanthin 500 µg  
   OliolaTM 150 mg  
   Betakaroten 500 µg  
   Vitamin D3 10 µg 200%
   Vitamin E 10 mg aTE 83%
   Vitamin C 200 mg 250%
   Thiamin (B1) 1,1 mg 100%
   Riboflavin (B2) 1,4 mg 100%
   Niacin (B3) 30 mg NE 188%
   Pantotensyre (B5) 15 mg 250%
   Vitamin B6 1,3 mg 93%
   Biotin (B7) 100
   µg
   200%
   Folsyre (B9) 200
   µg
   100%
   Vitamin B12 9
   µg
   360%
          
   Magnesium 250 mg 67%
   Zink 12 mg 120%
   Jern 10 mg 71%
   Mangan 2 mg 100%
   Kopper 2 mg 200%
   Jod 200 µg 133%
   Krom 125
   µg
   313%
   Selen 50
   µg
   91%

   Ingredienser:

   Magnesiumoxid, bulkmedel (E460), L-askorbinsyre, Oliola (olivextrakt), astaxhantin, tablettoverflate (stabiliseringsmedel; E464, färgämne; E171, laktos (fra melk), ytrebehandlingsmiddel; E1521), jernfumarat, dl-alfa-tokoferylacetat, niacinamid, stabiliseringsmiddel (E468, 470 b), kalcium-d-pantotenat, zinkoxid, natriumselenit, koppersulfat, klumpeforebyggende middel (E551), mangankarbonat, kolekalciferol, betakaroten, riboflavin, pyridoxin HCl, tiaminmononitrat, cyanokobalamin, krom (III) klorid, kaliumjodid, pteroylglutaminsyre, D-biotin.

  • Vitamins & Minerals Daily, 60 caps

   Vitamin –og mineraltilskudd fra Star Nutrition! 1 kapsel per dag kompletterer den daglige kosten din med viktige næringsstoffer!

   Star Nutritions Vitamins & Minerals Daily inneholder 25-100% av anbefalte daglige dose (RDI) av essensielle vitaminer samt et tilskudd av de viktigste mineralene. Vitaminer og mineraler er næringsstoffer uten kalorier med som er nødvendige for å bevare helsen

   Mangel på disse stoffene kan gi symptomer som trøtthet, senke immunforsvaret og føre til en dårligere restitusjonstid. Vitaminer og mineraler er naturlige stoffer og fins naturlig i maten du spiser.

   En kapsel Vitamins & Minerals Daily i tillegg til et variert og allsidig kosthold vil hjelpe deg til å sikre et adekvat inntak av de essensielle næringsstoffene hver dag.

   Anbefalt daglig dose: 1 kapsel daglig i forbindelse med måltid.

   Antall porsjoner per boks: 60.

   Vitamins & Minerals Daily

   Innehold per kapsel

      

   Vitaminer

    

   % av RDI*

   Betakaroten

   500µg

   100

   C vitamin

   40mg

   50

   D3 vitamin

   5µg

   100

   E vitamin

   3mg

   25

   Tiamin (vitamin B1)

   1,1mg

   100

   Riboflavin (vitamin B2)

   1,4mg

   100

   Niacin (vitamin B3)

   16mg

   100

   Folacin

   200µg

   100

   Biotin (vitamin B7)

   50mg

   100

   Cyanokobalamin (vitamin B12)

   5µg

   100

   Pantotensyre (vitamin B5)

   6mg

   100

   Pyridoxin (vitamin B6)

   1,4mg

   100

   Mineraler

      

   Magnesium

   100mg

   27

   Kalium

   200mg

   10

   Zink

   10mg

   100

   Jern

   14mg

   100

   Kopper

   1000mcg

   100

   Mangan

   2mg

   100

   Jod

   150µg

   100

   Krom

   40µg

   100

   Selen

   55µg

   100 

   Ingredienser: Kaliumkloridgranulat (kaliumklorid, stabiliseringsmiddel (E1201)), magnesiumoksid, bovintgelatine (kapseloverdrag), jernfumarat, L-askorbinsyre, nikotinamid, sinkoksid, natriumselenit (inneholder fyllemiddel E170), kalsium-D-pantotenat, dl-alfatokoferylasetat, mangankarbonat, kobbersulfat, betakaroten, kolekalsiferol, riboflavin, pyridoksin HCl, tiaminmononitrat, cyanokobalamin, krom (III) klorid, kaliumjodid, pteroylglutaminsyre, D-Biotin. Fyllemiddel: E460, E468. Drasjering: (Laktosemonohydrat (fra melk), polyetylenglykol,  (E171, E1518, E464, E470B)).

  • Calcium Pyruvate, 90 caps

   Unik fettforbrenner som består av kalsiumpyruvat. Star Nutrition Calcium Pyruvate fremskynder fettreduksjon og forbedrer utholdenheten.

   • Rent kalsiumpyruvat
   • Stimulerer fettforbrenningen
   • Forbedrer yteevnen i utholdenhetsidretter
   • Høydosert og lett å bruke

   Calcium Pyruvate er et unikt produkt som består av rent, konsentrert kalsiumpyruvat som er lett å dosere. Det kan brukes til to forskjellige formål: for å stimulere fettforbrenningen og dermed påskynde defferesultatene, og for å forbedre utholdenheten i utholdenhetskrevende idretter og treningsformer.

   Kalsiumpyruvat består – som navnet antyder – av en forbindelse av kalsium og pyruvat. Kalsium er mest kjent som et livsnødvendig mineral som er viktig for et sterkt skjelett og normal muskelfunksjon, men når det gjelder kalsiumpyruvat, fungerer kalsiumet kun som bærer av det pyruvatet som står for den fettforbrennende virkningen.

   Pyruvat er en nøkkelkomponent i det såkalte sitronsyresyklusen, som er den prosessen der musklene utvinner energi fra fett og karbohydrater. En velfungerende sitronsyresyklus er avhengig av tilstrekkelige mengder pyruvat, og er med andre ord avgjørende for høy fettforbrenning. Calcium Pyruvate gjør det lettere å redusere kroppsfettet under en diett, men kan også brukes for å få bedre yteevne under utholdenhets- og cardiotrening.

   Dosering og bruk: Ta en kapsel Calcium Pyruvate tre ganger om dagen, fortrinnsvis i forbindelse med måltider og trening. Ta ikke flere enn tre kapsler om dagen.

   Antall porsjoner per boks: 30.

   Informasjon: Dette er et kosttilskudd og bør ikke brukes som erstatning for et variert kosthold. Oppbevares utilgjengelig for barn. Anbefalt daglig inntak bør ikke overskrides.

   Calcium Pyruvate

   Innhold per. kapsel
   Calciumpyruvat 1000 mg
   -hvorav kalsium 155 mg (19% av ADD*)
   Innhold per. 3 kapsler
   Calciumpyruvat 3000mg
   -hvorav kalsium 465mg (58% av ADD*)

   *ADD = Anbefalt daglig dose

   Ingredienser: Calciumpyruvat, fyllmiddel (E460), overflatebehandlingsmiddel (E 470 b), antiklumpemiddel (E551), kapsel (bovint gelatin, fargestof (E171))

  • Ultimate Magnesium, 90 caps

   Star Nutritions Magnesium inneholder kaletert magnesium for best mulig opptak i kroppen.

   Ved å binde mineralstoffet magnesium til oraniske stoffer (citrat og aminosyrer) kan kroppen nyttiggjøre seg av næringen i høyere grad sammenlignet med uorganiske magnesiumkilder.

   Magnesium bidrar til:

   • Redusert trøtthet.
   • Normal muskelfunksjon.
   • Normal proteinsyntese.
   • Elektrolyttbalansen.
   • Normal funksjon i nervesystemet.
   • Normale mentale funksjoner.
   • Normal energiutvinnende forbrenning.

   Ved mangel på magnesium kan man oppleve trøtthet, dårligere oppmerksomhet, ørhet, irritabilitet, muskelkramper og domninger.  

   Anbefalt daglig dose: 2 kapsler Magnesium gir 235 mg (62,7% av RDI)

   Antall porsjoner per boks: 45.

   Informasjon: Dette er et kosttilskudd og bør ikke brukes som et alternativ til et variert kosthold. Oppbevares utilgjengelig for barn. Anbefalt daglig dosering bør ikke overskrides.

   Allergiinformasjon: Håndteres i lokaler som også håndterer egg, soya og melk og kan derfor inneholde spor derav.

   Pakken inneholder 90 kapsler. 

   Innhold

   Innhold

   2 kapsler

   Elementær magnesium

   235 mg (62,7 %*)

   *Prosent av daglig referanseinntak.

   Ingredienser: Magnesium (magnesiumsitrat, magnesiumbisglycinat), kapsel (bovint gelatin), emulgator (veg. magnesiumsalter av fettsyrer).

  • ZMA, 90 caps

   ZMA fra Star Nutritions er er et velbalansert og meget populært kosttilskudd med sink og magnesium, som tilbyr en rekke fordeler for din trening!
    
   • Sink fremmer vedlikehold av normal hormonproduksjon
   • Forbedrer søvnkvaliteten
   • Magnesium opprettholder et effektivt proteinsyntese og normal muskelfunksjon
   • Lettvinte kapsler
    
   ZMA er en kombinasjon av mineralene sink og magnesium, og er veldig populært og velbrukt hos de fleste seriøse atleter.
    
   Sink trenger man for å bevare normale testosteronnivåer og for å fremme et velfungerende immunforsvar. Magnesium bidrar til et effektivt proteinsyntese, normal muskelfunksjon og god elektrolyttbalanse. Når man kombinerer dem forbedres din søvnkvalitet noe som er viktig for restitusjonen og en fortsatt progressiv fysisk utvikling.
    
   Star Nutritions ZMA er dessuten beriket med Vitamin B6 for økt absorpsjon i kroppen og kommer i lettdoserte kapsler.
    
   Anbefalt dosering: 2 kapsler tas daglig, forslagsvis før nattesøvn. Prøv å unngå inntak av kalsiumrike matvarer i direkte forbindelse med inntak da dette kan påvirke opptaketet.
    
   Antall doser per boks: 45
    
   Informasjon: Dette er et kosttilskudd og bør ikke brukes som et alternativ til en variert kost. Forvares utenfor rekkevidde for småbarn. Den angitte anbefalte daglige dosen bør ikke overskrides.Tenk på betydningen av et variert og balansert kosthold og en sunn livsstil. Produktet er ment for friske personer over 18 år. Om du er gravid, ammende eller behandles med for sykdom bør du alltid kontakte din lege før du bruker produktet. 
   Varebetegnelse: Kosttilskudd med vitamin B6 og mineralene sink og magnesium.
    
   Innehold: 120 kapsler.
    
   Innehold per 1 kapsel 2 kapsler
   Magnesium 180 mg 48%* 360 mg 96%*
   Sink 11 mg 110%* 22 mg 220%*
   Vitamin B6 2 mg 143%* 4 mg 246%*
   *Prosent av ADI (anbefalt daglig inntak)
    
   Ingredienser: Magnesiumoxid, overflatebehandlingsmiddel (bovint gelatin) zinksitrat, fyllstoff (mikrokristallinsk cellulosa), vitmain B6 (pyrodoxinhydroklorid), antiklumpemiddel (magnesiumsalter av fettsyrer, kiseldioxid), fargestoff (titandioxid).
  • Restore, 16 tabs

   Restore - Gjenopprett væskebalansen etter en hard og svett treningsøkt med Star Nutritions praktiske brusetabletter. Elektrolytter, karbohydrater, vitaminer og mineraler!

   • Gjenoppretter raskt elektrolytt-og væskebalansen ved kraftig svetting
   • Karbohydrat-elektrolytt vedlikeholder prestasjonsevnen under langvarig utholdenhetstrening
   • Inneholder magnesium for å fremme elektrolyttbalansen og bidrar til å redusere tretthet og utmattelse
   • Lettløselige brusetabletter med fresh og frisk sitrussmak
   • Rask og enkel måte å gjenopprette kroppen

   Følelsen av å være dehydrert og drenert etter ordentlig harde og svette treningsøkter er en følelse som mange utøvere har opplevd, og aldri vil oppleve igjen. Tretthet, mangel på energi og hodepine er noen av symptomene som tydelig oppstår når kroppens væskedepoter har blitt tømt.

   Derfor har Star Nutrition utviklet Restore - brusetabletten som tar deg tilbake i toppform på kort tid!

   Restore gjenoppretter væskebalansen umiddelbart med sin sammensetning av essensielle elektrolytter, kalsium, magnesium, vitamin C og en rekke andre mineraler - alle nødvendige for å fylle opp tørste depoter.

   Bruksområdet for Star Nutrition Restore er svært bredt og dekker ikke  bare behovet når det kommer til treningen din. Et par timer i sommersolen, en stressende arbeidsdag eller dagen etter en natt med festligheter er alle situasjoner som lett kan påvirke væskebalansen negativt og føre til en forverring av energi og kjedelig hodepine.

   Star Nutrition Restore - For en kontrollert væskebalanse, hver dag!

   Anbefalt dosering: 2 brusetablett løses opp i 200 ml vann for å oppnå en isotonisk løsning. Ta 2-6 tabletter per dag. Bruk ikke mineralvann.

   Antall doser per forpakning: 8 (16 brusetabletter)

   Informasjon: Dette er et kosttilskudd og skal ikke erstatte et variert kosthold. Personer under 18 år skal ikke ta kosttilskudd, heller ikke gravide eller ammende. Personer som lider av sykdom og/eller går på medisin bør snakke med sin lege før de ev. tar dette kosttilskuddet. Oppevares utilgjengelig for barn. Den daglige doseringen bør ikke overskrides.  Tenk på betydningen av et variert og balansert kosthold og en sunn livsstil.

   Varebetegnelse: Sportsprodukt med karbohydrater, vitamin C og mineraler. Inneholder søtstoff.

    

   Nettovekt: 70,4 g. (16 brusetabletter)

    

   Næringsverdi Per 100 ml
   Energi 53 kJ, 13 kcal
   Fett 0 g
   herav mettet 0 g
   Karbohydrater 2,4 g
   herav sukkerarter 1,8 g
   Protein 0 g
   Salt 0,3 g

    

    

   Vitaminer Per 100 ml
   Vitamin C 15 mg (19%*)
   Mineraler Per 100 ml
   Kalsium 60 mg (7,5%*)
   Kalium 95 mg (4,8%*)
   Klorid 86,3 mg (10,8%*)
   Magnesium 50 mg (13,3%*)
   * - Prosent av daglig referanseinntak

    

   Ingredienser : Dextros, surhetsregulerande middel (sitronsyre), maltodextrin, natrium, magnesium, kalsium, fyllstoff (mannitol), maisstivelse, kalium, klorid, aroma, vitamin C, søtstoff (natriumsackarin).

    

   Allergiinformasjon: Inneholder ingen allergener. Inneholder søtstoff.

  • Gymgrossisten T-shirt, Athlete, Dame

   Gymgrossisten T-shirt, Athlete - Fin t-skjorte i tøft design fra Gymgrossisten!
    
   • Stilrent design med svart trykk
   • Kraftig Gymgrossisten-print over bryst og Athlete over ryggen
   • Slim passform
   • Materiale: 100% bomull

    

    

   Ladies t-shirt XS S M L XL
   1/2 chest 42 45 48 51 55
   1/2 bottom 43 46 49 52 56
   CBL incl neck rib 64 65 66 67 68
   Neck with inside rib 18,5 19,5 20,5 21,5 22,5
   Sleeve length from shoulder seam 13,5 14 14,5 15 15,5
   1/2 sleeve opening relaxed 13,5 14,5 15,5 16,5 17,5
   Shoulder width 7 7,5 8 8,5 9
    

    

  • DAA Caps, 100 caps

   DAA Caps - Kvalitativ muskelökning från Star Nutrition som optimerar dina möjligheter till en hård och muskulös fysik. Lättdoserade kapslar!

   • Främjar en optimal testosteronbalans.
   • Lättdoserade kapslar.
   • Kan ge ökad styrka och driv på gymmet.
   • Perfekt komplement för atleten som strävar efter muskelökning.
   • 640 mg DAA per kapsel.

   DAA Caps - Star Nutritions populära DAA i lättdoserad kapselform!

   Aminosyran DAA (D-asparaginsyra) är en aminosyra som i nervsystemet aktiverar HPG-axeln (HPG = hypothalamic–pituitary–gonadal axis), som är ansvarig för att producera kroppseget testosteron. 

   Ett dagligt och fortlöpande intag av DAA kan ge en kraftigt främjande effekt på såväl muskelökning, styrka och din träningsprestation överlag.

   Kapselformatet gör DAA Caps till ett mer lätthanterat och lättdoserat tillskott än motsvarande pulverform.

   DAA Caps - för atleten som vill ta nästa steg!

   Doseringsanvisning: Ta 5 kapslar dagligen.

   Antal doseringar per behållare: 100 kapslar/20 dagsdoseringar.

   Information: Detta är ett kosttillskott och bör ej användas som ett alternativ till en varierad kost.  Förvaras oåtkomlig för små barn. Den rekommenderade dagliga dosen bör ej överskridas.

   Kosttillskott med 100% D-asparaginsyra.

   Innehåll

   5 kapslar

   D-asparaginsyra 

   3200 mg

   Ingredienser: D-asparaginsyra, kapsel (bovint gelatin).

   Rekommenderad daglig dos: 5 kapslar dagligen.

   Allergener: Tillverkad i en lokal där även fisk (omega-3), sojalecitin och mjölk hanteras, och kan därför innehålla spår därav.  

   Förvaring: Förvaras torrt vid rumstemperatur.

  • BCAA 1100, 60 caps

   BCAA 1100 fra Star Nutrition er et høydosert BCAA-produkt i kapselform. Hver dosering inneholder hele 3300 mg grenede aminosyrer i fri form.

   • For bevaring og oppbygging av muskelmasse.
   • 3300 mg BCAA/dosering.

   BCAA 1100 inneholder de grenede aminosyrenea L-Leucin, L-Isoleucin og L-Valin i forholdene 2:1:1. Grenede aminosyrer er essentielle, som innebærer at kroppen selv ikke kan produsere dem av andre aminosyrer. Dette er anledningen til at det er viktig å få i seg passe mengde av dem i det daglige kostholdet.

   Aminosyrer er små byggesteiner som sammen skaper næringsemnet protein. Protein bidrar til å øke og opprettholde muskelmasse.

   Doseringsanvisning: Ta to kapsler 2-3 ganger per dag. På treningsdager i forbindelse med en treningsøkt.

   Antall porsjoner per boks: 10-30

   Informasjon: Tenk på betydningen av et variert og balansert kosthold og en sunn livsstil.

   Næringsinformasjon

   Per 2 kapsler

   Per 6 kapsler

   L-Leucin

   1100 mg

   3300 mg

   L-Isoleucin

   550 mg

   1650 mg

   L-Valin

   550 mg

   1650 mg

   Vitamin B6

   0,92 mg (65,8%*)

   2,76 mg (197%*)

   *Prosent av anbefalt daglig inntak (RDI)

   Ingredienser: Grenede aminosyrer (leucin, isoleucin, valin), kapselhus (gelatin fra storfe), fyllstoffer (mikrokrystallinsk cellulose), overflatebehandlingsmiddel (magnesiumsalter av fettsyrer), klumpforebyggende middel (silisiumdioksid), vitamin B6, fargestoff (titandioksyd).

  • Whey-100, 4 kg

   Star Nutrition Whey-100 er et kompromissløst kvalitetsprotein laget for deg som krever det beste. For maksimal muskeloppbyggning og fettforbrenning. Whey-100 - for deg som krever det beste!

   • 100% myseisolat
   • Lavt innhold av fett og laktose
   • Maksimerer muskeloppbygging

   Klikk her for å kjøpe Whey-100, 1 kg

   Star Nutrition Whey-100 er et kvalitetsprotein utviklet for deg som krever det beste! For maksimal muskeloppbygging og fettforbrenning! Whey-100 består av 100% myseproteinisolat, har lavt laktoseinnehold og er meget lettblandet.

   Protein er oppbygget av aminosyrer som har den viktigste oppgaven å bygge opp musklene og støtte muskelopphentingen. Du må tilføre kroppen protein med to til tre timers mellomrom hver dag for at den ikke skal gå inn i et muskelnedbrytende, katabolt tilstand. Når kroppen er i et katabolt tilstand settes kroppens sultmekanisme i gang. Man kan si det slik at kroppen "spiser" av musklene for å få energi, samtidig som kroppen lettere legger på seg fett. På morgenen og etter at du har trent er aminosyrenivåene i kroppen lave, og da er det spesielt viktig å få i seg "raske" proteiner.

   Star Nutrition Whey-100 er et protein av høyest mulige kvalitet. Det består 100% av myseproteinisolat som tas opp av kroppen utrolig raskt. Produktet fremstilles med den aller seneste separasjonsteknikken og har derfor et lavt innhold av laktose, fett og karbohydrater.

   Produktet finnes i meget gode smaker og er lett å blande ut, det verken skummer eller klumper seg. Star Nutrition Whey-100 lages av Carbery som er verdensledende innen sportsprotein - de fleste av verdens kvalitetsmerker får sine proteiner fra Carbery Industries.

   Ingredienser:
   Cross flow Micro filtrert Whey protein Isolate Instant. Naturlige farge- og smaksemner. Aspartam, fenylananin (ikke Naturell) (Instant gjør proteinet ekstremt lettblandet) 

   Anbefalt dosering: Bland 28 g pulver med 170 ml vann. Innta når som helst under dagen, forslagsvis i forbindelse med trening eller mellom måltider.

   1 porsjon = 1,5 måleskje, 0,75 dl (28 g pulver, 24 g protein)

   Antall porsjoner per pose: 108 porsjoner

   Whey-100 er garantert fri for nøtter.

   Måleskje inngår ikke, denne legger du til kostnadsfritt i kassen.

   Naturell smak er fri for kunstige tilsetningsstoffer.  Smaken Lemon Yoghurt inneholder surhetsregulerende middel E330 (sitronsyre).

   1 porsjon = 28g 

   Næringsverdi per 100g

   Chocolate

   Vanilla

   Strawberry

   Lemon Yoghurt

   Vanilla Pear

   Natural

   Chocolate Raspberry

   Energi (Kcal)

   357

   357

   358

   359

   359

   364

   356 kcal

   Fett

   1,2 g

   1 g

   1 g

   1 g

   1 g

   1 g

   1,3 g

   herav mettet

   1,1 g

   1 g

   1 g

   1 g

   1 g

   <1 g

   1,1 g

   Karbohydrater

   2,3 g

   2 g

   2,6 g

   1,8 g

   2 g

   1 g

   2,7 g

   herav sukkerarter

   1,1 g

   1,2 g

   1 g

   1,1 g

   1,2 g

   <1 g

   1 g

   herav 
   laktos

   0,9 g

   Fiber

   1,5 g

   Protein

   84 g

   85 g

   85 g

   85 g

   85 g

   87 g

   83 g

   Salt

   0,4 g

   0,4 g

   0,4 g

   0,4 g

   0,4 g

   0,3 g

   0,4 g

    

   Chocolate ingredienser: Myseproteinisolat (melk)(inneholder emulgeringsmiddel [soyalecitin]), kakao, aroma, søtningsmiddel (aspartam*), stabiliseringsmiddel (xantangummi).

   Chocolate Raspberry ingredienser: Myseprotein (melk)(inneholder emulgator [soyalecitin]), kakao, aroma, stabiliseringsmiddel (karboksymetylcellulose), søtstoff (aspartam*).

   Vanilla ingredienser: Myseproteinisolat (melk)(inneholder emulgeringsmiddel [soyalecitin]), aroma, farge (titandioksid), søtningsmiddel (aspartam*), stabiliseringsmiddel (xantangummi).

   Strawberry ingredienser: Myseproteinisolat (melk)(inneholder emulgeringsmiddel [soyalecitin]), aroma, farge (rødbeterødt), søtningsmiddel (aspartam*), stabiliseringsmiddel (xantangummi).

   Vanilla Pear ingredienser: Myseproteinisolat (melk)(inneholder emulgeringsmiddel [soyalecitin]), aroma, søtningsmiddel (aspartam*), stabiliseringsmiddel (xantangummi).

   Lemon Yoghurt ingredienser: Myseproteinisolat (melk)(inneholder emulgeringsmiddel [soyalecitin]), aroma, surhetsregulerende middel (sitronsyre), søtningsmiddel (aspartam*), stabiliseringsmiddel (xantangummi), farge (gurkemeie).

   Unflavoured ingredienser: Myseproteinisolat (melk)(inneholder emulgeringsmiddel [soyalecitin]).

   Chocolate Strawberry Ingredienser: Myseprotein (melk)(inneholder emulgator [soyalecitin]), kakao, aroma, stabiliseringsmiddel (karboksymetylcellulose), søtstoff (aspartam*).

   *Inneholder en fenylalaninkilde

   Naturell smak er fri uten kunstig søtningsmiddel.

   Allergiinformasjon: Inneholder melkeprotein, laktose, soya og fenylalanin.

  Observer at Gymgrossisten ikke tar ansvar for innholdet i kundevurderinger publisert på nettsiden. Beskrevne resultater og effekter i vurderingene er individuelle og kan ikke generaliseres.