×

Velkommen til Gymgrossisten!

0 0,00 kr
 • Fri fraktover 499:-
 • Gratis Retur
 • Prisløfte
 • Bonusprodukter

Sections

×

  Whey-100, 1 kg

  Star Nutrition Whey-100 er et kompromissløst kvalitetsprotein laget for deg som krever det beste. For maksimal muskeloppbyggning og fettforbrenning!

  Les mer
  349,00 kr

  Motta en mail så snart produktet finnes på lager igjen.

  Overvåke

  • Fri fraktover 499:-
  • Gratis Retur

  Art nr.: 575R

  Star Nutrition Whey-100 er et kompromissløst kvalitetsprotein laget for deg som krever det beste. For maksimal muskeloppbyggning og fettforbrenning. Whey-100 - for deg som krever det beste!

  • 100% myseisolat
  • Lavt innhold av fett og laktose
  • Maksimerer muskeloppbygging

  Klikk her for å kjøpe Whey-100, 4 kg

  Star Nutrition Whey-100 er et kvalitetsprotein utviklet for deg som krever det beste! For maksimal muskeloppbygging og fettforbrenning! Whey-100 består av 100% myseproteinisolat, har lavt laktoseinnehold og er meget lettblandet.

  Protein er oppbygget av aminosyrer som har den viktigste oppgaven å bygge opp musklene og støtte muskelopphentingen. Du må tilføre kroppen protein med to til tre timers mellomrom hver dag for at den ikke skal gå inn i et muskelnedbrytende, katabolt tilstand. Når kroppen er i et katabolt tilstand settes kroppens sultmekanisme i gang. Man kan si det slik at kroppen "spiser" av musklene for å få energi, samtidig som kroppen lettere legger på seg fett. På morgenen og etter at du har trent er aminosyrenivåene i kroppen lave, og da er det spesielt viktig å få i seg "raske" proteiner.

  Star Nutrition Whey-100 er et protein av høyest mulige kvalitet. Det består 100% av myseproteinisolat som tas opp av kroppen utrolig raskt. Produktet fremstilles med den aller seneste separasjonsteknikken og har derfor et lavt innhold av laktose, fett og karbohydrater.

  Produktet finnes i meget gode smaker og er lett å blande ut, det verken skummer eller klumper seg. Star Nutrition Whey-100 lages av Carbery som er verdensledende innen sportsprotein - de fleste av verdens kvalitetsmerker får sine proteiner fra Carbery Industries.

  Ingredienser:
  Cross flow Micro filtrert Whey protein Isolate Instant. Naturlige farge- og smaksemner. Aspartam, fenylananin (ikke Naturell) (Instant gjør proteinet ekstremt lettblandet) 

  Anbefalt dosering: Bland 28 g pulver med 170 ml vann. Innta når som helst under dagen, forslagsvis i forbindelse med trening eller mellom måltider.

  1 porsjon = 1,5 måleskje, 0,75 dl (28 g pulver, 24 g protein)

  Antall porsjoner per pose: 27 porsjoner

  Whey-100 er garantert fri for nøtter.

  Måleskje inngår ikke, denne legger du til kostnadsfritt i kassen.

  Naturell smak er fri for kunstige tilsetningsstoffer.  Smaken Lemon Yoghurt inneholder surhetsregulerende middel E330 (sitronsyre).

  Observer at Gymgrossisten ikke tar ansvar for innholdet i kundevurderinger publisert på nettsiden. Beskrevne resultater og effekter i vurderingene er individuelle og kan ikke generaliseres.

  Customer reviews 1 to 10 of 12 total

  per side

  Customer reviews 1 to 10 of 12 total

  per side

  1 porsjon = 28g 

  Næringsverdi per 100g

  Chocolate

  Vanilla

  Strawberry

  Lemon Yoghurt

  Vanilla Pear

  Natural

  Chocolate Raspberry

  Energi (Kcal)

  357

  357

  358

  359

  359

  364

  356 kcal

  Fett

  1,2 g

  1 g

  1 g

  1 g

  1 g

  1 g

  1,3 g

  herav mettet

  1,1 g

  1 g

  1 g

  1 g

  1 g

  <1 g

  1,1 g

  Karbohydrater

  2,3 g

  2 g

  2,6 g

  1,8 g

  2 g

  1 g

  2,7 g

  herav sukkerarter

  1,1 g

  1,2 g

  1 g

  1,1 g

  1,2 g

  <1 g

  1 g

  herav 
  laktos

  0,9 g

  Fiber

  1,5 g

  Protein

  84 g

  85 g

  85 g

  85 g

  85 g

  87 g

  83 g

  Salt

  0,4 g

  0,4 g

  0,4 g

  0,4 g

  0,4 g

  0,3 g

  0,4 g

   

  Chocolate ingredienser: Myseproteinisolat (melk)(inneholder emulgeringsmiddel [soyalecitin]), kakao, aroma, søtningsmiddel (aspartam*), stabiliseringsmiddel (xantangummi).

  Chocolate Raspberry ingredienser: Myseprotein (melk)(inneholder emulgator [soyalecitin]), kakao, aroma, stabiliseringsmiddel (karboksymetylcellulose), søtstoff (aspartam*).

  Vanilla ingredienser: Myseproteinisolat (melk)(inneholder emulgeringsmiddel [soyalecitin]), aroma, farge (titandioksid), søtningsmiddel (aspartam*), stabiliseringsmiddel (xantangummi).

  Strawberry ingredienser: Myseproteinisolat (melk)(inneholder emulgeringsmiddel [soyalecitin]), aroma, farge (rødbeterødt), søtningsmiddel (aspartam*), stabiliseringsmiddel (xantangummi).

  Vanilla Pear ingredienser: Myseproteinisolat (melk)(inneholder emulgeringsmiddel [soyalecitin]), aroma, søtningsmiddel (aspartam*), stabiliseringsmiddel (xantangummi).

  Lemon Yoghurt ingredienser: Myseproteinisolat (melk)(inneholder emulgeringsmiddel [soyalecitin]), aroma, surhetsregulerende middel (sitronsyre), søtningsmiddel (aspartam*), stabiliseringsmiddel (xantangummi), farge (gurkemeie).

  Unflavoured ingredienser: Myseproteinisolat (melk)(inneholder emulgeringsmiddel [soyalecitin]).

  Chocolate Strawberry Ingredienser: Myseprotein (melk)(inneholder emulgator [soyalecitin]), kakao, aroma, stabiliseringsmiddel (karboksymetylcellulose), søtstoff (aspartam*).

  *Inneholder en fenylalaninkilde

  Naturell smak er fri uten kunstig søtningsmiddel.

  Allergiinformasjon: Inneholder melkeprotein, laktose, soya og fenylalanin.