×

Velkommen til Gymgrossisten!

0 0 kr
 • Fri fraktover 499:-
 • Gratis Retur
 • Prisløfte
 • Bonusprodukter

Sections

×

  Weight Vest, 30 kg

  Ompu Vektvest – en vest som blir TUNG om man bruker alle medfølgende vekter! Hver vekt veier ca. 1 kg og har en praktiskt lomme med borrelås.

  Les mer
  1 599 kr
  • Fri fraktover 499:-
  • Gratis Retur

  Art nr.: 100-1024

  Ompu Vektvest – en vest som blir TUNG om man bruker alle medfølgende vekter! Hver vekt veier ca. 1 kg og har en praktiskt lomme med borrelås. Man kan enkelt justere vekten på vesten gjennom å ta bort vekter slik at det passer utøveren. Vesten er har store borrelås rundt magen og ryggen noe som gjør at den sitter stabilt og bekvemt.
   
  Vektvester brukes i dag primært for løping, powerwalk og vekttrening. Vektvesten fører til overbelastning og musklene dine vil gjør alt for å tilpasse seg for å klare de kravene som stilles til dem. Å øke i muskler og få de til å klare den "nye kroppsvekten" er noe som tar tid.
   
  Begynn med en lettere vekt i begynnelsen for å minimere risikoen for skader og belast ikke ledd og muskler for hardt. Deretter kan du øke vekten ved å legge til vekter på vesten.
   
  En vektvest lar deg trene hardere og mer effektivt. På den måten får du mer ut av treningen på kortere tid, noe som i seg selv fører til raskere resultater.
   
  I mange idretter og yrker trener man med vektvest for å prestere mer når det gjelder.
  Den brukes i idretter som friidrett, basketball, rugby og kampsporter, og ​​yrker som brannmann, politi og militære.
   
   

  OBS: Produktet sendes som hjemmeleveranse da vekten overstiger 20 kg.

  Observer at Gymgrossisten ikke tar ansvar for innholdet i kundevurderinger publisert på nettsiden. Beskrevne resultater og effekter i vurderingene er individuelle og kan ikke generaliseres.

  3 Customer Review(s)

  per side

  3 Customer Review(s)

  per side