×

Velkommen til Gymgrossisten!

0 0,00 kr
 • Fri fraktover 499:-
 • Gratis Retur
 • Prisløfte
 • Bonusprodukter

Sections

×

  GRATIS FRAKT OVER 99 KR

  -49%

  Shredded Pack

  Shredded Pack fra Star Nutrition består av tre fettforbrenningsprodukter som effektivt jobber sammen for en raskere vektnedgang!

  Les mer

  Price as configured: 435,00 kr *

  847,00 kr

  Motta en mail så snart produktet finnes på lager igjen.

  Overvåke

  • Fri fraktover 499:-
  • Gratis Retur

  Art nr.: SA001127

  Vektraspakke fra Star Nutrition består av tre fettforbrenningsprodukter som effektivt jobber sammen for en raskere vektnedgang!
   

  Pakken inneholder:

  • 1 x Ultimate Shred, 90 caps Capsimax™ et patentert pepper ekstrakt som fremmer fettforbrenningen!
  • 1 x Ultimate L-Carnitine, 90 caps Lar deg bruke frigjort fett som energidrivende drivstoff!
  • 1 x Ultimate CLA, 90 caps - Konjugert linolsyre, sikkert og effektivt tilskudd for å bevare formen

   

  Les mer om produktene

  • Ultimate CLA, 90 caps

   Bestselgende og grundig undersøkt fettforbrenner fra Star Nutrition. Ultimate CLA inneholder CLA fra kvalitetsråvaren Clarinol™.

   • Høykonsentrert kosttilskudd med CLA (konjugert linolsyre)
   • Fremskynder fettreduksjon
   • Hemmer appetitten – lettere å holde seg til dietten!
   • Grundig undersøkt, effektiv og trygg
   • Uten koffein og andre sentralstimulerende stoffer

   Det er vanskelig å diskutere fettforbrenning uten å nevne den ekte klassikeren CLA. CLA, som er den engelske forkortelsen for konjugert linolsyre, er en naturlig transfettsyre som etter flere tiår på sportsernæringsmarkedet har blitt kjent for sin evne til å fremskynde vektnedgang og fettreduksjon.

   Vektnedgang er i sin enkleste form et spørsmål om matematikk: Man må forbruke flere kalorier enn man putter i seg. Gjør man det, blir kroppen tvunget til å hente energi fra fettvevet, og etter hvert fører det til at mengden kroppsfett minsker. CLA har i flere studier vist seg å fremme denne prosessen, og det skyldes tre separate effekter:

   Den ene er at CLA reduserer appetitten, noe som gjør det enklere å holde seg til dietten uten å måtte gi etter for sulten. Den andre er at CLA øker kaloriforbruket. På den måten forbedrer du oddsen for å kunne oppnå det kaloriunderskuddet som kreves for at du skal gå ned i vekt. Den tredje og siste effekten er at CLA hindrer at kaloriene vi spiser, blir lagret i fettvevet.

   Star Nutritions Ultimate CLA består hundre prosent av den varemerkebeskyttede CLA-kilden Clarinol™. Denne formen for CLA er spesielt gunstig fordi den 1) har høy konsentrasjon av rent CLA og 2) består av de mest potente CLA-formene.

   Dosering og bruk: Ta én kapsel tre ganger om dagen. Ta ikke flere enn tre kapsler om dagen. Brukes maksimalt seks måneder i strekk.

   Antall porsjoner per boks: 30.

   Allergener: Produsert i lokaler som også håndterer soyalecitin og melk, og kan derfor inneholde spor av disse.

   Informasjon: Dette er et kosttilskudd og bør ikke brukes som erstatning for et variert kosthold. Oppbevares utilgjengelig for barn. Anbefalt daglig inntak bør ikke overskrides.

   Innhold per dosering (1 kapsel) og per dagsdose (3 kapsler):
    

     1 kapsel 3 kapsler
   Clarinol™ 1000 mg 3000 mg
   -herav CLA 780 mg 2340 mg

   Ingredienser: Clarinol® (kilde til CLA), kapsel (bovine gelatin, stabiliseringsmiddel, glyserol), antioksidanter (tokoferolrik ekstrakt).

   Øvrige ingredienser: Kapselmateriale (storfe gelatin).

  • Ripped Pro, 60 caps

   En fettforbrenner med oppiggende og termogeniske stoffer + B-vitaminer og krom. En kombinasjon som vil hjelpe deg å komme i form!
    
   • Effektiv fettforbrenner!
   • Inneholder koffein
    
   Ripped Pro fra Star Nutrition inneholder en kombinasjon av urter, krydder (chili pepper, kanel og ingefær), koffein som holder deg pigg, B-vitaminer samt en høy andel krom. Formelen stimulerer metabolismen på flere måter og hjelper deg å frisette kroppsfett samtidigt som du holder deg pigg!
    
   Anbefalt dosering: 1 - 2 kapsler per dag før måltid.
   Antall porsjoner per boks: 30-60.
    
   Informasjon: Dette er et kosttilskudd og skal ikke erstatte et variert kosthold. Personer under 18 år skal ikke ta kosttilskudd, heller ikke gravide eller ammende. Personer som lider av sykdom og/eller går på medisin bør snakke med sin lege før de ev. tar dette kosttilskuddet. Oppevares utilgjengelig for barn. Den daglige doseringen bør ikke overskrides. Tenk på betydningen av et variert og balansert kosthold og en sunn livsstil. Inneholder koffein

   Produktbeskrivelse: Kosttilskudd med vitaminer, krom, kaffein og planteekstrakter.
    

    Innehold

    per 1 kapsel

    per 2 kapsler

    Vitaminer

    

    

    Vitamin B1

    0,5 mg (45,5 %*)

    1 mg (90,9 %*)

    Niacin

   10 mg (62,5 %*)

   20 mg (125,0 %*)

    Vitamin B6

   0,5 mg (35,7 %*)

   1 mg (71,4 %*)

    Vitamin B12

    3 µg (120,0 %*)

    6 µg (240,0 %*)

    Mineraler

    

    

    Krom

    62,6 µg (156,5 %*)

    125 µg (312,5 %*)

    

    Øvrig  Per 1 kapsel   Per 2 kapsle
    Cayenne  100 mg   200 mg 

    Caffeine / Koffein

    100 mg

    200 mg

    Praktfrossurt

   62,5 mg

   125 mg

    Svart catechu

   62,5 mg

   125 mg

    Rosenrot

    50 mg

    100 mg

    Bringebær Ketone  

    50 mg

    100 mg

    Kanelbark

    25 mg

    50 mg

    Ingefærsekstrakt

    25 mg

    50 mg

    Pepperekstrakt 

    5 mg

    10 mg

   *Prosent av anbefalt daglig inntak (RDI) 

    

   Ingredienser: Gelatin (storfe), cayenne [frukt] (Capsicum frutescens), koffein, praktfrossurt [rot] (Scutellaria baicalensis) (standardisert til 10% flavonoider), svart catechu [bark] (Acacia catechu) (standardisert til 10% flavonoider), rosenrot (Rhodiola rosea L.) (standardisert til 3% rosaviner), bringerbær ketoner (Bringebær L.), kanel [bark] (Cinnamomum verum), ingefær ekstrakt [rot] (Zingiber officinale ROSC.) (standardisert til 5% gingerols), nikotinamid, Bioperine® (Piper nigrum) [frukt], fyllstoff (mikrokrystallinsk cellulose), antiklumpemiddel (magnesiumsalter av fettsyrer, silisiumdioksid), vitamin B6, vitamin B1, krom, vitamin B12, farge (titandioksid).

  • Ultimate L-Carnitine, 90 caps

   Naturlig og effektiv fettforbrenner fra Star Nutrition. Ultimate L-Carnitine består av den varemerkebeskyttede L-karnitin-kilden Carnipure™.

   • L-karnitin fra Carnipure™
   • Stimulerer fettforbrenningen
   • Effektivt kosttilskudd når du er på diett
   • Forbedrer yteevnen for treningsformer med langvarige økter

   Ultimate L-Carnitine er en enkel fettforbrenner av høy kvalitet fra Star Nutrition. Den er ”enkel” på den måten av produktets eneste aktive ingrediens er L-karnitin. ”Høy kvalitet” kommer av at L-karnitinet utelukkende kommer fra den varemerkebeskyttede og garantert rene råvaren Carnipure™.

   Så hvordan fungerer det? Vel inne i musklene tar L-karnitin seg av transporten av fett inn til mitokondriene, som er den delen av cellene der fettet forbrennes. Ved å innta ekstra L-karnitin øker man den mengden som kan brukes til å transportere fettsyrer til mitokondriene, og det vil i sin tur føre til at fettforbrenningen øker.

   Den økte fettforbrenningen som oppstår etter inntak av L-Carnitine, gjør det til et svært effektivt kosttilskudd for deg som trener for å oppnå synlige magemuskler. Det gjør også at produktet kan brukes som prestasjonsfremmende middel i treningsformer der fett er en viktig energikilde, for eksempel langvarige cardioøkter og omfattende kondisjonstrening.

   Dosering: Tre kapsler om dagen. Tas på treningsdager før treningen.

   Antall porsjoner per boks: 30.

   Informasjon: Dette er et kosttilskudd og bør ikke brukes som erstatning for et variert kosthold. Oppbevares utilgjengelig for barn. Anbefalt daglig inntak bør ikke overskrides.

   Innhold

     per kapsel per 3 kapsler
   L-karnitin tartrat 500mg 1500mg
   -hvorav l-karnitin 336mg 1008mg

   Ingredienser: L-karnitintartrat (Carnipure), kapselmateriale (bovint gelatin), klumpforebyggende middel(E551), fargestoff (E171).

    

   Allergiinformasjon: Håndteres i lokaler som også håndterer gluten, egg, soya og melk, og kan derfor inneholde spor av disse.

  Observer at Gymgrossisten ikke tar ansvar for innholdet i kundevurderinger publisert på nettsiden. Beskrevne resultater og effekter i vurderingene er individuelle og kan ikke generaliseres.