×

Velkommen til Gymgrossisten!

0 0,00 kr
 • Fri fraktover 500:-
 • Gratis Retur
 • Prisløfte
 • Bonusprodukter

Sections

×
  -40%

  Shredded Pack

  Shredded Pack fra Star Nutrition består av tre fettforbrenningsprodukter som effektivt jobber sammen for en raskere vektnedgang!

  Les mer

  Price as configured: 405,00 kr

  677,00 kr

  • Fri fraktover 500:-
  • Gratis Retur

  Art nr.: SA001127

  Vektraspakke fra Star Nutrition består av tre fettforbrenningsprodukter som effektivt jobber sammen for en raskere vektnedgang!
   

  Pakken inneholder:

  • 1 x Ultimate Shred, 90 caps Capsimax™ et patentert pepper ekstrakt som fremmer fettforbrenningen!
  • 1 x Ultimate L-Carnitine, 90 caps Lar deg bruke frigjort fett som energidrivende drivstoff!
  • 1 x Ultimate CLA, 90 caps - Konjugert linolsyre, sikkert og effektivt tilskudd for å bevare formen

   

  Les mer om produktene

  • Ultimate CLA, 90 caps

   Bestselgende og grundig undersøkt fettforbrenner fra Star Nutrition. Ultimate CLA inneholder CLA fra kvalitetsråvaren Clarinol™.

   • Høykonsentrert kosttilskudd med CLA (konjugert linolsyre)
   • Fremskynder fettreduksjon
   • Hemmer appetitten – lettere å holde seg til dietten!
   • Grundig undersøkt, effektiv og trygg
   • Uten koffein og andre sentralstimulerende stoffer

   Det er vanskelig å diskutere fettforbrenning uten å nevne den ekte klassikeren CLA. CLA, som er den engelske forkortelsen for konjugert linolsyre, er en naturlig transfettsyre som etter flere tiår på sportsernæringsmarkedet har blitt kjent for sin evne til å fremskynde vektnedgang og fettreduksjon.

   Vektnedgang er i sin enkleste form et spørsmål om matematikk: Man må forbruke flere kalorier enn man putter i seg. Gjør man det, blir kroppen tvunget til å hente energi fra fettvevet, og etter hvert fører det til at mengden kroppsfett minsker. CLA har i flere studier vist seg å fremme denne prosessen, og det skyldes tre separate effekter:

   Den ene er at CLA reduserer appetitten, noe som gjør det enklere å holde seg til dietten uten å måtte gi etter for sulten. Den andre er at CLA øker kaloriforbruket. På den måten forbedrer du oddsen for å kunne oppnå det kaloriunderskuddet som kreves for at du skal gå ned i vekt. Den tredje og siste effekten er at CLA hindrer at kaloriene vi spiser, blir lagret i fettvevet.

   Star Nutritions Ultimate CLA består hundre prosent av den varemerkebeskyttede CLA-kilden Clarinol™. Denne formen for CLA er spesielt gunstig fordi den 1) har høy konsentrasjon av rent CLA og 2) består av de mest potente CLA-formene.

   Dosering og bruk: Ta én kapsel tre ganger om dagen. Ta ikke flere enn tre kapsler om dagen. Brukes maksimalt seks måneder i strekk.

   Antall porsjoner per boks: 30.

   Allergener: Produsert i lokaler som også håndterer soyalecitin og melk, og kan derfor inneholde spor av disse.

   Informasjon: Dette er et kosttilskudd og bør ikke brukes som erstatning for et variert kosthold. Oppbevares utilgjengelig for barn. Anbefalt daglig inntak bør ikke overskrides.

   Innhold per dosering (1 kapsel) og per dagsdose (3 kapsler):
    

     1 kapsel 3 kapsler
   Clarinol™ 1000 mg 3000 mg
   -herav CLA 780 mg 2340 mg

   Ingredienser: Clarinol® (kilde til CLA), kapsel (bovine gelatin, stabiliseringsmiddel, glyserol), antioksidanter (tokoferolrik ekstrakt).

   Øvrige ingredienser: Kapselmateriale (storfe gelatin).

  • Ultimate L-Carnitine, 90 caps

   Naturlig og effektiv fettforbrenner fra Star Nutrition. Ultimate L-Carnitine består av den varemerkebeskyttede L-karnitin-kilden Carnipure™.

   • L-karnitin fra Carnipure™
   • Stimulerer fettforbrenningen
   • Effektivt kosttilskudd når du er på diett
   • Forbedrer yteevnen for treningsformer med langvarige økter

   Ultimate L-Carnitine er en enkel fettforbrenner av høy kvalitet fra Star Nutrition. Den er ”enkel” på den måten av produktets eneste aktive ingrediens er L-karnitin. ”Høy kvalitet” kommer av at L-karnitinet utelukkende kommer fra den varemerkebeskyttede og garantert rene råvaren Carnipure™.

   Så hvordan fungerer det? Vel inne i musklene tar L-karnitin seg av transporten av fett inn til mitokondriene, som er den delen av cellene der fettet forbrennes. Ved å innta ekstra L-karnitin øker man den mengden som kan brukes til å transportere fettsyrer til mitokondriene, og det vil i sin tur føre til at fettforbrenningen øker.

   Den økte fettforbrenningen som oppstår etter inntak av L-Carnitine, gjør det til et svært effektivt kosttilskudd for deg som trener for å oppnå synlige magemuskler. Det gjør også at produktet kan brukes som prestasjonsfremmende middel i treningsformer der fett er en viktig energikilde, for eksempel langvarige cardioøkter og omfattende kondisjonstrening.

   Dosering: Tre kapsler om dagen. Tas på treningsdager før treningen.

   Antall porsjoner per boks: 30.

   Informasjon: Dette er et kosttilskudd og bør ikke brukes som erstatning for et variert kosthold. Oppbevares utilgjengelig for barn. Anbefalt daglig inntak bør ikke overskrides.

   Innhold

     per kapsel per 3 kapsler
   L-karnitin tartrat 500mg 1500mg
   -hvorav l-karnitin 336mg 1008mg

   Ingredienser: L-karnitintartrat (Carnipure), kapselmateriale (bovint gelatin), klumpforebyggende middel(E551), fargestoff (E171).

    

   Allergiinformasjon: Håndteres i lokaler som også håndterer gluten, egg, soya og melk, og kan derfor inneholde spor av disse.

  • Ultimate Shred, 90 caps

   Ultimate Shred – Nå er det tid for å se resultat! Star Nutritions nye høyintensive fettforbrenner Ultimate Shred gir deg den siste nøkkelen til en steinhard fysikk!

   • Sterkt stimulerende
   • Termogen og appetittnedsettende - hjelper deg med å holde dietten
   • Sentralstimulerende stoffer og prestasjonsøkende

   Ultimate Shred er sammensatt av hele 9 aktive substanser som sammen skaper et optimalt miljø for effektiv fettforbrenning i forbindelse med hard trening.

   I Ultimate Shreds formel er det to ekstraordinære stoffer som hjelper din fettforbrenning. VitaCholine™ er involvert i fettforbrenningen og kan være bra som tilskudd under diett for å øke forbrenningen. Cholin er også inkludert ved nedbryting og opptaket av de fettoppløselige vitaminene  A, D, E og K. Samt Capsimax™ et patentert pepper ekstrakt som fremmer fettforbrenningen og akselerere forbrenningen av fettdepoter rundt mageregionen. Ultimate Shred inneholder 25 mg Capsimax™ per kapsel!

   For å gjøre det mulig å opprettholde en ufeilbarlig prestasjonsevne og opprettholde fokus under en streng diett har Star Nutrition beriket Ultimate Shred med både koffein (100 mg / kapsel) og ekstrakt fra grønn te og grønne kaffebønner!

   Anbefalt dosering: Ta 2 - 3 kapsler daglig.

   Antall doseringer per forpakning: 45/30

   Informasjon: Dette er et kosttilskudd og skal ikke erstatte et variert kosthold. Personer under 18 år skal ikke ta kosttilskudd, heller ikke gravide eller ammende. Personer som lider av sykdom og/eller går på medisin bør snakke med sin lege før de ev. tar dette kosttilskuddet. Oppevares utilgjengelig for barn. Den daglige doseringen bør ikke overskrides. Tenk på betydningen av et variert og balansert kosthold og en sunn livsstil. Inneholder koffein (300 mg/dagsdose).

   Varebetegnelse: Kosttilskudd med plante ekstrakt, koffein og aminosyrer. Inneholder kolin som bidrar til normal fettomsetning. Inneholder koffein (300 mg per dagsdose). Anbefales ikke for for barn og gravide.

    

   Nettovekt: 98,8 g (120 kapsler)

    

   Innhold Per 1 kapsel Per 3 kapsler
   Coffea robusta 266,7 mg 1066,7 mg
    varav klorogensyre 133,3 mg 400 mg
   VitaCholine™  100,5 mg 301,5 mg
   Camellia sinensis 100 mg 300 mg
    herav polyfenoler  95 mg 285 mg
    herav av katechiner 66,5 mg 199,5 mg
    herav epigallokatechingallat 29,9 mg 89,7 mg
   Koffein 100 mg 300 mg
   Citrus paradisi 40 mg 120 mg
    herav flavonoider  20 mg 60 mg
    herav naringin  12 mg 36 mg
   CapsiMax™ 25 mg 75 mg
   DL-Fenylalanin  25 mg 75 mg
   L-Tyrosin  16,6 mg 49,8 mg
   Piper nigrum  0,5 mg 1,5 mg
    herav piperin  0,48 mg 1,4 mg

    

   Ingredienser: Ekstrakt fra grønn kaffe [Coffea robusta] (50% klorogensyre), kapsel (gelatin), VitaCholine™ kolinbitartrat, ekstrakt fra grønn te [Camellia sinensis] (95% polyfenoler, herav: katechiner 70%, herav: epigallokatechingallat 45%), koffein, ekstrakt fra grapefrukt [Citrus paradisi] (50% flavonodier, herav: naringin 60%), CapsiMax™ ekstakt fra cayennefrukt [Capsicum annuum], DL-fenylalanin, L-tyrosin, overflatebehandlingsmiddel (mikrokrystallinsk voks, magnesiumsalter av fettsyrer), fargestoff (titandioksid), ekstrakt fra svartpepper [Piper nigrum] (95% piperin).

    

   Allergiinformasjon: Inneholder ingen allergener. Inneholder koffein (300 mg/dagsdose).

  Observer at Gymgrossisten ikke tar ansvar for innholdet i kundevurderinger publisert på nettsiden. Beskrevne resultater og effekter i vurderingene er individuelle og kan ikke generaliseres.