×

Velkommen til Gymgrossisten!

0 0 kr
 • Fri fraktover 499:-
 • Gratis Retur
 • Prisløfte
 • Bonusprodukter

Sections

×

  Algae Omega, 80 caps

  Algae Omega-3 er et algebasert omega-3-tilskudd fra Vitaprana. Algae Omega-3 har et høyt innhold av DHA og EPA.

  Les mer
  279 kr
  • Fri fraktover 499:-
  • Gratis Retur

  Art nr.: 901978

  Algae Omega-3

  Vitaprana Algae Omega-3 er et vegansk omega-3-tilskudd med omega-3 fra alger. Algae Omega-3 har et høyt innhold av de viktige fettsyrene EPA og DHA.

  • Algebasert omega-3-tilskudd
  • Høyt innhold av EPA og DHA
  • Vegansk
  • Kun alger fra bærekraftige algefarmer
  • 40 dagsdoser per boks

  Vitaprana Algae Omega-3 er et vegansk omega-3-tilskudd med omega-3 fra alger. I motsetning til mange andre veganske omega-3-tilskudd har produktet et høyt innhold av de viktigste omega-3-fettsyrene DHA (dokosaheksaensyre) og EPA (eikosapentaensyre). Algene som brukes til Algae Omega-3 kommer utelukkende fra bærekraftige algefarmer.

  Hvorfor omega-3 fra alger?

  Omega-3-innholdet i alger er på linje med det i fisk, takket være at innholdet av omega-3 i fisk stammer fra inntaket av alger. Dette innebærer at Algae Omega-3 har et høyt innhold av DHA og EPA, omega-3-fettsyrene som har flest positive helseeffekter.

  Andre vegetabilske kilder til omega-3, f.eks. linfrøolje, inneholder mest omega-3 i form av ALA. ALA må omdannes til EPA og DHA i kroppen for å ha samme helseeffekter som marint omega-3, og denne omdanningen er ineffektiv, noe som betyr at et tilskudd med rent DHA og EPA er å foretrekke.

  Hva er omega-3?

  Omega-3 er en gruppe flerumettede fettsyrer som kroppen ikke kan produsere selv, og som dermed må tilføres via kosten eller kosttilskudd. Den beste kilden til omega-3 er fet fisk, og derfor anbefales det at man spiser minst tre porsjoner fisk hver uke. Personer som følger et vegansk kosthold eller som av andre årsaker ikke får i seg så mye fisk, kan dra nytte av et kosttilskudd.

  Doseringsanvisning: Ta 2 kapsler daglig

  Informasjon: Dette er et kosttilskudd og bør ikke brukes som alternativ til et variert kosthold. Oppbevares utilgjengelig for barn. Den angitte anbefalte døgndosen bør ikke overskrides.

  Observer at Gymgrossisten ikke tar ansvar for innholdet i kundevurderinger publisert på nettsiden. Beskrevne resultater og effekter i vurderingene er individuelle og kan ikke generaliseres.

  Kosttilskudd med DHA og EPA-rik olje fra mikroalgen [Schizochytrium sp].
  Vegansk kilde til omega-3 fra 100 % bærekraftig dyrking av mikroalger.
  Et daglig inntak av 250 mg DHA bidrar til å opprettholde normal hjernefunksjon og normalt syn. 250 mg DHA og EPA daglig bidrar til å bevare en normal hjertefunksjon.

   

  Innhold

  per 1

  Kapsel

  per 2

  Kapsler

   

  Omega-3

  244.5 mg

  498 mg

  hvorav

   

   

   DHA

  166 mg

  332 mg

   EPA

  83 mg

  166 mg

  Ingredienser: Algeolje [Schizochytrium], vegetarisk kapselskall (bærer; modifisert stivelse, fuktighetsbevarende middel; glyserol, fortykningsmiddel; karragenan [chondrus crispus], surhetsregulerende middel; natriumkarbonat), solsikkeolje, antioksidanter (tokoferolrik ekstrakt, askorbylpalmitat), aroma (rosmarinekstrakt).

  Oppbevaring: Oppbevares i romtemperatur.

  Dette er et kosttilskudd og bør ikke brukes som et alternativ til et variert kosthold. Oppbevares utilgjengelig for barn. Den anbefalte daglige doseringen bør ikke overskrides.


  Allergener: Produsert i en fabrikk som også håndterer fisk (omega-3), soyalecitin og melk, og kan inneholde spor av disse.