×

Velkommen til Gymgrossisten!

0 0 kr
 • Fri fraktover 499:-
 • Gratis Retur
 • Prisløfte
 • Bonusprodukter

Sections

×

  EMS - Elektronisk Muskelstimulering

  EMS

  EMS (eller elektronisk muskelstimulering, som forkortelsen står for) er, til tross for den futuristiske betegnelsen, en velprøvd og allment anerkjent teknikk innenfor idrettsmedisinen. Utstyret som brukes for å utføre EMS blir vanligvis kalt tens-maskin eller tens-apparat.

  Muskelstimulator som fungerer

  EMS går ut på å feste elektroder i anbefalt mønster på den ønskede muskelen. Deretter sender elektrodene ut elektriske impulser i ønsket intensitet for å skape kontrollerte muskelkontraksjoner.

  Hvorfor bruke tens?

  Elektrisk muskelstimulering ved hjelp av tens-teknikk har flere fordeler og bruksområder. I idretten brukes det dels med tanke på rehabilitering, men også for å påskynde restitusjonen og forbedre prestasjonsevnen. I helsevesenet brukes metoden for å lindre smerte, forbedre blodsirkulasjonen og øke bevegeligheten.

  EMS som treningsforsterker

  I senere tid har EMS blitt populært som tillegg til tradisjonell trening for å forsterke effekten og oppnå bedre resultater. Ved å tilføye elektrisk muskelstimulering til øvelser eller treningsøkter, aktiveres muskelen på et dypere plan – noe som i praksis innebærer at du oppnår bedre effekt på kortere tid.

  Eksempler på bruksområder for EMS

  Hvis du vurderer å kjøpe et tens-apparat, kan du forvente deg et allsidig hjelpemiddel med en rekke bruksområder. EMS kan f.eks. brukes til å trene rygg-, mage- og armmuskulatur – men også til å eliminere muskulær ubalanse og fjerne hemmende muskelspenninger. Med riktig håndtering kan en tens-maskin også brukes til å gi seg selv massasje og for smertelindring i forbindelse med bl.a. menstruasjonssmerter, prolaps og hekseskudd.

  Filter

  Varemerke
  Vis mer + Vis mindre -
  Farge
  Vis mer + Vis mindre -
  Kjønn
  Vis mer + Vis mindre -
  Størrelse
  Vis mer + Vis mindre -

  6 produkter

  per side

  6 produkter