×

Velkommen til Gymgrossisten!

0 0 kr
 • Fri fraktover 499:-
 • Gratis Retur
 • Prisløfte
 • Bonusprodukter

Sections

×

  Vektvester

  Hvis du vil øke intensiteten på treningen din, kan en vektvest være nyttig. Den øker belastningen, slik at du får mer effekt ut av treningsøkten din.

  Hvorfor bruke en vekt vest for treningen din?

  En vektvest gjør overkroppen din tyngre, som betyr at musklene dine må anstrenge seg mer når du trener. Den ekstra vekten bidrar til at du svetter mer, og samtidig styrkes musklene. Du kan sammenligne det litt med å bære en lett ryggsekk, men vesten fordeler vekten mye jevnere.

  Du kan bruke vektvesten til nesten alle typer trening, for eksempel når du løper eller gjør styrketrening. Det finnes også egne vektvester som passer når du ønsker å gå ned i vekt. Den ekstra vekten bidrar til å øke forbrenningen, og dermed reduseres vekten raskere.

  Hvordan trene og komme i gang med en vektvest

  En vektvest gir deg noen ekstra kilo å bære på. Det er ikke vanskeligere enn som så. Og når du bærer på noen ekstra kilo, må musklene anstrenge seg mer. Det øker muskelstyrken og utholdenheten, og gjør samtidig at du svetter mer og forbrenner flere kalorier.

  Vektvestene vi selger har god passform og er behagelige å ha på. Du kan bruke den må du gjør pullups, når du jogger eller går, eller når du gjør knebøy. Du justere vekten på vesten selv, gjennom å ta ut og legge inn vekter. Du starter med en lett vest, og kan øke vekten etter hvert.

  Det gir deg muligheten til å starte forsiktig, og bygge opp styrken din gradvis. Du må selvsagt fordele vekten jevnt i vesten, enten du trener med liten eller stor vekt. Vesten hemmer ikke bevegelsene dine. Men det er viktig at du starter forsiktig, og at du gjør øvelsene på rett måte for å redusere risikoen for belastningsskader.

  Hvis du planlegger å jogge med vesten, anbefaler vi at du først går litt med den, for å kjenne om du trenger å justere vekten opp eller ned før du begynner å løpe.

  Les mer Les mindre

  Filter

  Varemerke
  Vis mer + Vis mindre -
  Farge
  Vis mer + Vis mindre -
  Bruksområde
  Vis mer + Vis mindre -
  Størrelse
  Vis mer + Vis mindre -
  Tidspunkt for bruk
  Vis mer + Vis mindre -

  10 produkter

  per side

  10 produkter