×

Velkommen til Gymgrossisten!

0 0 kr
 • Fri fraktover 499:-
 • Gratis Retur
 • Prisløfte
 • Bonusprodukter

Sections

×

  Kettlebells

  Er du lei av ensformig trening? Hos gymgrossisten.no finner du kettlebells av forskjellige materialer og typer som definitivt vil gi deg en komplett og effektiv full body workout.

  Trening med kettlebells er effektiv trening for hele kroppen

  Dersom du er på utkikk etter en treningsform som er effektiv for hele kroppen, er trening med kettlebell akkurat det du leter etter. Med kettlebells kan du gjøre utallige forskjellige øvelser for å få en allsidig treningsøkt for hele kroppen. Du kan velge øvelser som fokuserer på bena eller overkropp, eller til og med øvelser hvor du trener både ben og overkropp samtidig.

  Sliter du for eksempel med å få tida til å strekke til i en travel hverdag, kan du enkelt få unnagjort en treningsøkt for hele kroppen på kort tid med allsidige øvelser med kettlebells i ditt eget hjem.

  Variert trening med kettlebells

  Alt du trenger er kettlebells og litt ledig plass i stuen eller på terrassen. Finn frem treningstøyet og gjennomfør øvelser som knebøy og skulderpress med kettlebells for å få en effektiv økt. Kettlebells gjør at benøvelser og overkroppsøvelser enkelt kan kombineres med hverandre, og dermed har du øvelser som dekker de fleste muskelgrupper.

  Slutt med ensformig trening og ivareta heller helheten med funksjonelle kettlebell øvelser som vil gjøre kroppen din sterk, og i stand til å ta seg av de alle fleste utfordringer en krevende hverdag måtte ha i vente for deg.

  Ulike typer kettlebells

  Er du på jakt etter en spesiell type kettlebells? Hos gymgrossisten.no vil du finne ulike varianter av dette populære treningsredskapet. Her tilbys kettlebells i forskjellig antall kilo, materialer, farger og former. Anskaff deg kettlebells med fokus på ergo dersom du ønsker behagelige håndtak av jern.

  Trener du hjemme og er redd for gulv og vegger finner du blant dette utvalget soft kettlebells som har et mjukt ytre samtidig som de har samtlige av egenskapene til andre kettlebells. Dette gjør dem perfekt til bruk i din bolig dersom du skulle være redd for gulv og interiør.

  Les mer Les mindre

  Filter

  Varemerke
  Vis mer + Vis mindre -
  Farge
  Vis mer + Vis mindre -
  Bruksområde
  Vis mer + Vis mindre -
  Størrelse
  Vis mer + Vis mindre -

  15 produkter

  per side

  15 produkter