×

Velkommen til Gymgrossisten!

0 0 kr
 • Fri fraktover 499:-
 • Gratis Retur
 • Prisløfte
 • Bonusprodukter

Sections

×

  Grep

  Du finner vårt store utvalg av utstyr til grepstrening under kategorien grep. Blant sortimentet vårt finner du hva du trenger for å styrke grepet og underarmene.

  Effektiv trening

  Et håndgrep er et treningsapparat som gir effektiv og enkel grepstrening. Du kan enkelt justere motstand på treningsapparatet mellom 10-40 kg. Dette er en fleksibel måte å trene grep på, med et smidig design for å presse sammen fingrene manuelt. Treningen styrker ikke bare fingrene dine, men også underarmene.

  Treningsapparatet leveres fra kjente produsenter som C.P Sports og Iron Gym som du finner blant vårt sortiment. Ønsker du å ta treningen til et høyere nivå, kan du prøve treningsapparatet med fire håndgrep som har flere vanskelighetsgrader. Disse er utformet til kraftig trening men samtidig behagelig å trene med.

  Utstyr som gir deg bedre styrke

  Nå kan du enkelt styrke dine underarmer, hender og håndledd med effektive gripere fra IronMind. Øvelsen går ut på å presse sammen og slippe håndtaket gjentatte ganger. Det er elleve ulike styrker å velge mellom for grepstyrke. Alle nivåer på en gripper som er under fire skal være håndterbare, mens siste nivå veier omtrent 165 kg.

  Det fjerde nivået passer utmerket for den som søker utfordringer hvor griperen gir ekstrem motstand og nesten umulig å klemme sammen. Håndtaket er i gummi slik at det ikke blir ubehagelig å klemme griperen sammen.

  Bedre utholdenhet for grepet

  Er du lei av grepstrøtthet når du skal trene armene? Da bør sikre deg et par med gripps, som plasseres rundt håndleddet som en hanske og beskytter håndflaten når du løfter tyngre vekter. Ser du produktet merket med "FIT" så betyr det at de er for smalere hender og lette vekter. Hansker merket med "PRO" er for tyngre vekter og større hender som er designet med et forsterket materiale.

  Gjennom størrelsestabellen kan du finne rett størrelser etter mål rundt håndleddet ditt. Størrelsene varierer fra ekstra smått til ekstra store som du finner under produktbeskrivelsene.

  Les mer Les mindre

  Filter

  Varemerke
  Vis mer + Vis mindre -
  Farge
  Vis mer + Vis mindre -
  Bruksområde
  Vis mer + Vis mindre -
  Størrelse
  Vis mer + Vis mindre -
  Tidspunkt for bruk
  Vis mer + Vis mindre -

  1-40 av 41

  per side

  1-40 av 41