×

Velkommen til Gymgrossisten!

0 0 kr
 • Fri fraktover 499:-
 • Gratis Retur
 • Prisløfte
 • Bonusprodukter

Sections

×

  Baller

  Lei av ett ensformig og kjedelig treningsopplegg? Prøv alternativ og allsidig trening med baller. Klikk deg inn på gymgrossisten.no for å ta en nærmere titt på utvalget.

  Form kroppen med en treningsball

  Trening bør absolutt være en viktig del av hverdagen din, og det er også viktig at treningen varieres for å hindre stagnering og skader. Treningsballer fra gymgrossisten.no gir deg fantastiske muligheter til å variere treningen din. Med et slikt treningsredskap kan du få gjennomført mange øvelser, og du velger selv hvilke muskelgrupper du vil prioritere.

  Disse treningsballene gjør det også mulig for deg å forme kroppen din, da disse øvelsene er effektive for kjernemuskulaturen og forbrenningen. Dersom du har gått deg fast i et treningsopplegg bør du absolutt tenke på å sprite opp treningsprogrammet med ballene du finner i dette utvalget.

  Forskjellige typer treningsballer

  Denne treningsformen gjør det lett for deg å variere treningen, og du vil definitivt styrke kjernemuskulaturen da mange av øvelsene krever at du aktiverer muskler du ikke engang visste du hadde. Da du også finner treningsballer av forskjellige typer som pilatesball og medisinball, gjør dette det enda lettere for deg å trene allsidig.

  Pilatesballen tøyer og forbedrer bevegeligheten i ryggen din. Den forebygger og demper ryggsmerter og får deg til å slappe av. Medisinballen gjør det mulig for deg å utføre flere gode funksjonelle styrkeøvelser. Tren både skadeforebyggende og funksjonell styrke med ulike typer treningsballer.

  Hvilken størrelse skal jeg velge?

  Er du bekymret for at du ikke finner en fitnessball som passer deg og din fysikk? Da trenger du ikke fortvile fordi på gymgrossisten.no finner du slike treningsballer i ulik størrelse og lengde. Her tilbys også baller av ulik materialer og tyngde, noe som gjør at du kan kjøpe de treningsballene som er mest hensiktsmessige opp i mot de øvelsene du tenker å implementere i treningsprogrammet ditt.

  Hos Gymgrossistens nettbutikk vil du også finne informasjon om bruksområdet til hver enkelt ball slik at du er sikker på at du anskaffer deg riktig treningsball til riktig bruk.

  Les mer Les mindre

  Filter

  Varemerke
  Vis mer + Vis mindre -
  Farge
  Vis mer + Vis mindre -
  Bruksområde
  Vis mer + Vis mindre -
  Størrelse
  Vis mer + Vis mindre -

  26 produkter

  per side

  26 produkter