×

Velkommen til Gymgrossisten!

0 0 kr
 • Fri fraktover 499:-
 • Gratis Retur
 • Prisløfte
 • Bonusprodukter

Sections

×

  Romaskin

  Sliter du med å få tid til trening i en travel hverdag? Romaskin gir deg allsidig og effektiv trening for både kondisjon og overkropp. Sjekk ut utvalget av romaskiner hos gymgrossisten.no.

  Hvordan bruke romaskin

  Ved bruk av en romaskin i treningsøkten får du trent store deler av overkroppen samt kondisjon. Trening med romaskinen kan utføres hvor som helst i boligen din da den ikke krever mye plass. Romaskinene du finner hos gymgrossisten.no kan slås sammen og stues bort. Dermed slipper du at den opptar unødig mye plass dersom du har en liten leilighet.

  Da dette treningsapparatet kommer med regulert motstand, passer det dermed nybegynnere og toppidrettsutøvere. Regulering av motstanden gjør det mulig for deg å velge om du vil fokusere på styrke eller kondisjon.

  Hvilke muskelgrupper trener du på en romaskin?

  Benytter en seg av en romaskin i treningen vil en uten tvil få en effektiv og allsidig full body workout på kort tid i ditt eget hjem. Brukes romaskinen på riktig måte vil man altså trene hele kroppen, fra skuldrene og helt ned til bena.

  Selv om en aktivt bruker hele kroppen når en benytter seg av en slik maskin, vil en definitivt kjenne at denne treningen tar mest i muskelgrupper som rygg, skuldre, og armer. Jevnlig trening med dette allsidige apparatet med god teknikk vil raskt gi deg resultater av solide romaskin muskler.

  Ulike typer romaskiner

  Du vil finne ulike typer romaskiner som definitivt vil passe din fysikk og ditt behov i treningsprogrammet ditt. Romaskinene hos gymgrossisten.no kommer med elastisk og justerbar motstand eller manuell luftregulert motstand på 8 nivåer. Synes du det er vanskelig å få til treningsøkten i en travel hverdag er romaskin noe for deg.

  Den kan plasserer hvor du vil i boligen, enten det er på soverommet eller foran tv en på stuen. Det er utrolig tidsbesparende å kunne få til en allsidig og effektiv treningsøkt uten å engang måtte forlate huset. Du rekker for eksempel en treningsøkt mens lasagnen står i ovnen.

  Les mer Les mindre

  Filter

  Varemerke
  Vis mer + Vis mindre -
  Farge
  Vis mer + Vis mindre -
  Bruksområde
  Vis mer + Vis mindre -
  Størrelse
  Vis mer + Vis mindre -

  9 produkter

  per side

  9 produkter