×

Velkommen til Gymgrossisten!

0 0 kr
 • Fri fraktover 500:-
 • Gratis Retur
 • Prisløfte
 • Bonusprodukter

Sections

×

  Unchained, 60 kapsler

  Chained Nutritions Unchained er en markedsunik fettforbrenner som både forenkler fettap og øker muskelbyggingen.

  Les mer
  349 kr

  Art nr.: 65901

  Chained Nutritions Unchained er en markedsunik fettforbrenner som både forenkler fettap og øker muskelbyggingen.

  • Høydosert kombinasjon av planteekstrakter og koffein
  • Stimulerer kroppens fettforbrennende mekanismer
  • Reduserer appetitt og søtsug
  • Gir skarp konsentrasjonskapasitet
  • Inneholder epicatechin – øker muskelbyggingen!

  Chained Nutrition står med Unchained for ekte innovasjon i fettforbrenningssegmentet. Det er en kompromissløs fettforbrenner som ikke bare gir et raskere og mer effektivt fettap, men den lar deg også beholde muskelmassen du har opparbeidet deg under dietten.

  For å gå ned i vekt må man forbrenne mer kalorier enn man spiser – vanskeligere enn det er det ikke. Men det vanskeligste med en diett er ikke å lære teorien bak den, men at det begrensede energiinntaket går hånd i hånd med økt søtsug og redusert energinivå. Unchained består av en bevist kombinasjon av planteekstrakter og koffein som jobber sammen for å motvirke de negative bivirkningene, slik at du lettere kan følge dietten din. Kombinasjonen stimulerer også det basale kaloriforbruket noe som gjør det enda enklere for deg å bli kvitt uønsket fettmasse.

  Anbefalt døgndose: Ta to kapsler per dag.

  Informasjon: Dette er et kosttilskudd og bør ikke brukes som et alternativ til et variert kosthold. Inneholder koffein (300 mg/døgndose). Bør ikke inntas av barn eller gravide. Overskrid ikke anbefalt daglig dose. Oppbevares utenfor rekkevidde for små barn.

  Observer at Gymgrossisten ikke tar ansvar for innholdet i kundevurderinger publisert på nettsiden. Beskrevne resultater og effekter i vurderingene er individuelle og kan ikke generaliseres.

  Innhold per kapsel per 2 kapsler
  Kakao 250 mg 500 mg
  Koffein 150 mg 300 mg
  Løvetann 100 mg 200 mg
  Cayennepepper 100 mg 200 mg
  Grønn te 50 mg 100 mg
  Guineapepper 10 mg 20 mg
  Svart pepper 2,5 mg 5 mg
  Epikatechin 1,25 mg 2,5 mg

  Ingredienser: Kakaoekstrakt (Theobroma cacao), koffein, kapseloverdrag (bovint gelatin), løvetannekstrakt (Taraxacum officinale), cayennepepper-ekstrakt (Capsicum annnum, frukt), grønn te-ekstrakt (Camellia sinensis), guineapepper (Aframomum melegueta), svart pepper-ekstrakt (Piper nigrum L., frukt), epikatechin, fyllstoff (cellulosegele), antiklumpemiddel (magnesiumsalt av fettsyrer, silika), fargestoff (titandioksid).