×

Velkommen til Gymgrossisten!

0 0 kr
 • Fri fraktover 499:-
 • Gratis Retur
 • Prisløfte
 • Bonusprodukter

Sections

×
  Top seller -28%

  Ultimate Shred, 90 caps

  Ultimate Shred – Nå er det tid for å se resultat! Star Nutritions nye høyintensive fettforbrenner Ultimate Shred gir deg den siste nøkkelen til en steinhard fysikk!

  Les mer

  fr. 179 kr

  Ordinær pris: 249 kr

  • Fri fraktover 499:-
  • Gratis Retur

  Art nr.: 6894

  Ultimate Shred – Nå er det tid for å se resultat! Star Nutritions nye høyintensive fettforbrenner Ultimate Shred gir deg den siste nøkkelen til en steinhard fysikk!

  • Sterkt stimulerende
  • Termogen og appetittnedsettende - hjelper deg med å holde dietten
  • Sentralstimulerende stoffer og prestasjonsøkende

  Ultimate Shred er sammensatt av hele 9 aktive substanser som sammen skaper et optimalt miljø for effektiv fettforbrenning i forbindelse med hard trening.

  I Ultimate Shreds formel er det to ekstraordinære stoffer som hjelper din fettforbrenning. VitaCholine™ er involvert i fettforbrenningen og kan være bra som tilskudd under diett for å øke forbrenningen. Cholin er også inkludert ved nedbryting og opptaket av de fettoppløselige vitaminene  A, D, E og K. Samt Capsimax™ et patentert pepper ekstrakt som fremmer fettforbrenningen og akselerere forbrenningen av fettdepoter rundt mageregionen. Ultimate Shred inneholder 25 mg Capsimax™ per kapsel!

  For å gjøre det mulig å opprettholde en ufeilbarlig prestasjonsevne og opprettholde fokus under en streng diett har Star Nutrition beriket Ultimate Shred med både koffein (100 mg / kapsel) og ekstrakt fra grønn te og grønne kaffebønner!

  Anbefalt dosering: Ta 2 - 3 kapsler daglig.

  Antall doseringer per forpakning: 45/30

  Informasjon: Dette er et kosttilskudd og skal ikke erstatte et variert kosthold. Personer under 18 år skal ikke ta kosttilskudd, heller ikke gravide eller ammende. Personer som lider av sykdom og/eller går på medisin bør snakke med sin lege før de ev. tar dette kosttilskuddet. Oppevares utilgjengelig for barn. Den daglige doseringen bør ikke overskrides. Tenk på betydningen av et variert og balansert kosthold og en sunn livsstil. Inneholder koffein (300 mg/dagsdose).

  Observer at Gymgrossisten ikke tar ansvar for innholdet i kundevurderinger publisert på nettsiden. Beskrevne resultater og effekter i vurderingene er individuelle og kan ikke generaliseres.

  5 Customer Review(s)

  per side

  5 Customer Review(s)

  per side

  Varebetegnelse: Kosttilskudd med plante ekstrakt, koffein og aminosyrer. Inneholder kolin som bidrar til normal fettomsetning. Inneholder koffein (300 mg per dagsdose). Anbefales ikke for for barn og gravide.

   

  Nettovekt: 98,8 g (120 kapsler)

   

  Innhold Per 1 kapsel Per 3 kapsler
  Coffea robusta 266,7 mg 1066,7 mg
   varav klorogensyre 133,3 mg 400 mg
  VitaCholine™  100,5 mg 301,5 mg
  Camellia sinensis 100 mg 300 mg
   herav polyfenoler  95 mg 285 mg
   herav av katechiner 66,5 mg 199,5 mg
   herav epigallokatechingallat 29,9 mg 89,7 mg
  Koffein 100 mg 300 mg
  Citrus paradisi 40 mg 120 mg
   herav flavonoider  20 mg 60 mg
   herav naringin  12 mg 36 mg
  CapsiMax™ 25 mg 75 mg
  DL-Fenylalanin  25 mg 75 mg
  L-Tyrosin  16,6 mg 49,8 mg
  Piper nigrum  0,5 mg 1,5 mg
   herav piperin  0,48 mg 1,4 mg

   

  Ingredienser: Ekstrakt fra grønn kaffe [Coffea robusta] (50% klorogensyre), kapsel (gelatin), VitaCholine™ kolinbitartrat, ekstrakt fra grønn te [Camellia sinensis] (95% polyfenoler, herav: katechiner 70%, herav: epigallokatechingallat 45%), koffein, ekstrakt fra grapefrukt [Citrus paradisi] (50% flavonodier, herav: naringin 60%), CapsiMax™ ekstakt fra cayennefrukt [Capsicum annuum], DL-fenylalanin, L-tyrosin, overflatebehandlingsmiddel (mikrokrystallinsk voks, magnesiumsalter av fettsyrer), fargestoff (titandioksid), ekstrakt fra svartpepper [Piper nigrum] (95% piperin).

   

  Allergiinformasjon: Inneholder ingen allergener. Inneholder koffein (300 mg/dagsdose).