×

Velkommen til Gymgrossisten!

0 0,00 kr
 • Fri fraktover 500:-
 • Gratis Retur
 • Prisløfte
 • Bonusprodukter

Sections

×

  Ultimate Run Bra, Pink/Coral

  Sport-BH for den høypresterende! Ultimate Run er spesielt utviklet for å tilby 100 % støtte ved løping og lignende aktiviteter.

  Les mer

  fr. 299,00 kr

  Vanlig pris: 499,00 kr

  • Fri fraktover 500:-
  • Gratis Retur

  Art nr.: 5044294654R

  Ultimate Run Bra

  Sport-BH for den høypresterende! Ultimate Run er spesielt utviklet for å tilby 100 % støtte ved løping og lignende aktiviteter. Transporterer bort fuktighet og holder kroppen tørr under hele treningen. Brede, vatterte skulderbånd som ikke skjærer inn i skuldrene og smart knapping i nakken og bak på ryggen som en vanlig BH.

  Som de andre sports-BH’ene fra Shock Absorber har Ultimate Run Bra vitenskapelig bevist ved å reduserer den tredimensjonale brysttørrelsen med 74%, som da gir deg fantastisk støtte og komfort under treningen.


  Om Shock Absorber:

  Ultimate Run skiller seg fra andre sports-BH’er ved å tilpasse både cup-størrelsen og ryggstørrelsen. Deres tekniske designteam har en unik forståelse for kvinners kropper- og har brukt de tekniske prinsippene som man benytter i design av undertøy, for å passe på at Shock Absorber gir den beste passformen uansett sport. Dette kommer av dens overlegne struktur og ved å benytte høypresterende fibre.

   

  Observer at Gymgrossisten ikke tar ansvar for innholdet i kundevurderinger publisert på nettsiden. Beskrevne resultater og effekter i vurderingene er individuelle og kan ikke generaliseres.