×

Velkommen til Gymgrossisten!

0 0 kr
 • Fri fraktover 499:-
 • Gratis Retur
 • Prisløfte
 • Bonusprodukter

Sections

×

  Ultimate Run Bra, Citrus Pink

  Sportsbehå for den høytpresterende! Ultimate Run Bra er spesielt utviklet for å gi 100% støtte ved løping og lignende aktiviteter.

  Les mer
  599 kr

  Motta en mail så snart produktet finnes på lager igjen.

  Overvåke

  • Fri fraktover 499:-
  • Gratis Retur

  Art nr.: S50440A9R

  Sportsbehå for den høytpresterende! Ultimate Run Bra er spesielt utviklet for å gi 100% støtte ved løping og lignende aktiviteter.

  Transporterer bort fukt og holder kroppen tørr under hele treningsøkten. Brede, vadderte stropper som ikke gnager inn i skuldrene samt smart knepping i nakken og bak på ryggen som en vanlig behå.

  Lik de andre sportsbehåene fra Shock Absorber er Ultimate Run Bra vitenskapelig bevist å redusere tredimensjonale brystbevegelser med opp til 74%, noe som gir deg ultimat støtte, komfort og sikkerhet under trening.


  Om Shock Absorber:

  Ultimate Run Bra skiller seg fra andre sport BH da den er anpasset for både cup-størrelse og ryggstørrelse. Deres tekniska designteam har en unik forståelse for kvinnekroppen - og har brukt de tekniske prinsippene brukes i undertøydesign for å sikre at Ultimate Run Bra leverer den beste passformen og ytelsen uansett hvilken sport du utøver. Det oppnås ved overlegen struktur og ved bruk av høyytelsesfibre.

  Vær oppmerksom på!

  Når det gjelder størrelsesmerkingen i Shock Absorber’s sportbehåer (fra E-cup og oppover), så er det slik at Shock Absorber benytter seg av den brittiske cup-størrelsen sammen med den europeiske standarden på omkrets på selve merkingen i behåen.

  I nettbutikken benytter vi oss av den europeiske standarden når det gjelder behåstørrelser, det vil si omkretsmål 60-95 cm samt cup-størrelse A-J, uten dobbeltstørrelser. Shock Absorber har i sine behåer en rute der EU-størrelsen angis. Her har de imidlertid blandet den britiske cup-størrelsen med vår omkretsstørrelse, noe som innebærer  at en europeis E-cup blir en DD-cup på merkiingen i behåen (eksempel 70E = 70DD).

  I omvanlingstabellen neden for ser du hvilken cup-størrelse det vil stå i behåen når du får den hjem. Bestiller du en E-cup vil det stå DD, bestiller du en F-cup vil det stå E osv. Du får den størrelsen du har bestilt, men da med den brittiske cup-størrelsen angitt.

  Observer at Gymgrossisten ikke tar ansvar for innholdet i kundevurderinger publisert på nettsiden. Beskrevne resultater og effekter i vurderingene er individuelle og kan ikke generaliseres.