×

Velkommen til Gymgrossisten!

0 0 kr
 • Fri fraktover 499:-
 • Gratis Retur
 • Prisløfte
 • Bonusprodukter

Sections

×

  Ultimate Run Bra, black

  Sports-BH for den høypresterende! Shock er spesielt utviklet for å tilby 100 % støtte ved løping og lignende aktiviteter.

  Les mer
  649 kr

  Motta en mail så snart produktet finnes på lager igjen.

  Overvåke

  • Fri fraktover 499:-
  • Gratis Retur

  Art nr.: 5044234703R

  Ultimate Run Bra

  Sport-BH for den høypresterende! Shock er spesielt utviklet for å tilby 100 % støtte ved løping og lignende aktiviteter. Transporterer bort fuktighet og holder kroppen tørr under hele treningen. Brede, vatterte skulderbånd som ikke skjærer inn i skuldrene og smart knapping i nakken og bak på ryggen som en vanlig BH.

  Som de andre sports-BH’ene fra Shock Absorber har Ultimate Run Bra vitenskapelig bevist ved å reduserer den tredimensjonale brysttørrelsen med 74%, som da gir deg fantastisk støtte og komfort under treningen.


  Om Shock Absorber:

  Shock Absorber skiller seg fra andre sports-BH’er ved å tilpasse både cup-størrelsen og ryggstørrelsen. Deres tekniske designteam har en unik forståelse for kvinners kropper- og har brukt de tekniske prinsippene som man benytter i design av undertøy, for å passe på at Shock Absorber gir den beste passformen uansett sport. Dette kommer av dens overlegne struktur og ved å benytte høypresterende fibre.

  Når det gjelder størrelsesguiden i Shock Absorber’s sportbher (fra E-skål og oppover), så er det slik at Shock Absorber benytter seg av den britiske skål-størrelsen sammen med den europeiske standarden på omkrets på selve merkelappen i bhen.

  I webbshoppen benytter vi oss av den europeiske standarden når det gjelder bh- størrelser, dvs omkretsmål 60-95 cm samt skål størrelse A-J, uten dobbeltstørrelser. Shock Absorber har i sine bher en rute der EU-størrelse angis. Her har de mikset den britiske skålstørrelsen med vår omkretsstørrelse, som innebærer at en europeisk E-skål blir en DD-skål på merkelappen i bhen (eksempel 70E = 70DD).

  I konverteringsstabellen så ser du hvilken skålstørrelse det er i bhen når du får den sendt hjem. Bestiller du en E-skål så kommer det til å stå DD, bestiller du en F-skål så kommer det til å stå E osv. Du får den størrelsen som du har bestilt, men da med den britiske skål- størrelsen angitt.
  Skålstørresle

   

   

  Observer at Gymgrossisten ikke tar ansvar for innholdet i kundevurderinger publisert på nettsiden. Beskrevne resultater og effekter i vurderingene er individuelle og kan ikke generaliseres.