×

Velkommen til Gymgrossisten!

0 0 kr
 • Fri fraktover 499:-
 • Gratis Retur
 • Prisløfte
 • Bonusprodukter

Sections

×
  Top seller

  Ultimate Omega-3, 90 caps, 35% 1000mg

  De flerumettede Omega-3 fettsyrene har bedre effekt enn vegetabilske alternativer.

  Les mer
  119 kr
  • Fri fraktover 499:-
  • Gratis Retur

  Art nr.: 636

  Star Nutrition Ultimate Omega-3 utvinnes av fisk som lever i kaldt og rent vann.

  De essensielle flerumettede fettsyrene må inntas via kosten da de ikke kan lages i kroppen. Omega-3 har mange dokumentasjoner på helseeffekt på hjerte-/karsystemet samt for hjernen og nervesystemet. De flerumettede Omega-3 fettsyrene har bedre effekt enn vegetabilske alternativer.

  I en undersøkelse fant man at dødeligheten av hjerte-/karsykdommer hos eskimoene er ca 10 ganger lavere enn hos bl.a. dansker. Dette kommer av deres kosthold, som hos eksimoene inneholder mye fiskefett. Hos andre befolkningsgrupper hvor også kostholdet er rikt på fisk og fiskefett, viser den samme tendensen seg. Omega-3 er en flerumettet fettsyre som kroppen ikke kan lage selv, derfor må dette tilføres.

  Ultimate Omega-3 er til for alle som vil øke sitt velvære, både for de som trener og de som ikke trener. Fiskeolje med høyt innhold av Omega-3-syrer (EPA og DHA) samt naturlig E-vitamin. Kombinasjonen Fiskeolje - E-vitamin har dokumentert kolesterolsenkende effekt.

  Omega-3 er en sammensatt betegning på en type umettede fettsyrer fra fisk som er spesielt viktig for helsen. De viktigste Omega-3 fettsyrene kalles EPA og DHA. Hver kapsel inneholder 350 mg Omega-3. De aller fleste får i seg alt for lite Omega-3 gjennom vanlig kosthold (spiser for lite fisk) og behøver derfor tilskudd.

  Hver kapsel inneholder 1000 mg fiskeolje.

  Antall porsjoner pr.boks: 30 stk.

  Anbefalt dosering: 1 kapsel 3 ganger per dag direkte før du spiser et måltid.

  Informasjon: Dette er et kosttilskudd og bør ikke brukes som et alternativ til en variert kost. Anbefalt daglig dose bør ikke overskrides. Oppbevares utilgjengelig for små barn. Tenk på viktigheten av et allsidig og balansert kosthold og en sunn livsstil. Produktet er ment for friske personer over 18 år. Hvis Du er gravid, ammende, lider av sykdom eller medisineres bør Du alltid rådføre med lege innen Du bruker produktet.  

  Observer at Gymgrossisten ikke tar ansvar for innholdet i kundevurderinger publisert på nettsiden. Beskrevne resultater og effekter i vurderingene er individuelle og kan ikke generaliseres.

  1 Customer Review(s)

  per side

  1 Customer Review(s)

  per side

   

    Innhold per kapsel Innhold 3 kapsler
  Fiskeolje 1000 mg 3000 mg
  Totalt omega-3 fettsyrer; 350 mg 1050 mg
  -derav EPA 180 mg 540 mg
  -derav DHA 120 mg 360 mg

  Ingredienser: Fiskeolje, kapsel (bovint gelatin,glycerol), antioxidant (E306, E307).


  Pakken inneholder:
  90 kapsler