×

Velkommen til Gymgrossisten!

0 0,00 kr
 • Fri fraktover 499:-
 • Gratis Retur
 • Prisløfte
 • Bonusprodukter

Sections

×
  -40%

  Ultimate Omega-3, 80%, BIG BUY 450 caps

  5 x Ultimate Omega-3 80% er et høykonsentrert omega-3-tilskudd fra Star Nutrition. 80% omega-3, pakket i perfekta små kapsler.

  Les mer

  Price as configured: 657,00 kr *

  1 095,00 kr

  Motta en mail så snart produktet finnes på lager igjen.

  Overvåke

  • Fri fraktover 499:-
  • Gratis Retur

  Art nr.: SETBBUO8

  BIG BUY: 5 x Ultimate Omega-3, 80%, 90 caps.

  Kjøp flere - spar mer! En generøs volumrabatt for deg som gjør store innkjøp. Gå sammen med din bror, søster, treningskompisen eller naboen og spar penger!

  Les mer om produktene

  • Ultimate Omega-3, 80%, 90 caps

   Hva er Ultimate Omega-3 80%?

   Ultimate Omega-3 80% er et svært høykonsentrert omega-3 tilskudd fra Star Nutrition. 80% omega-3, pakket i små kapsler som er enkle å svelge.

   · Svært konsentrert: 80% omega-3!

   · Høyt innhold av EPA og DHA

   · Fremmer god hjerte- og karhelse

   · Essensielle fettsyrer - viktig for deg som ikke spiser fisk.

   Omega-3 er en klassiker i kosttilskudd-sammenheng, noe som er like godt egnet for tøffe idrettsutøvere som for mosjonister. Omega-3 er en type flerumettede fettsyrer som kroppen ikke kan produsere selv, og som er avgjørende for god helse. Blant annet spiller de en viktig rolle for hjerte- og karhelse, hjerne og fettforbrenning.

   Høykonsentrert omega-3

   Tallet "80" i navnet betyr at 80% av fettet kommer fra omega-3, noe som gjør den til en av de mest konsentrerte omega-3 kosttilskudd på sportsernæringmarkedet. EPA (eikosapentaensyre) og DHA (dokosaheksaensyre) utgjør 87.5% av omega 3-fettsyrene og står for de største helsegevinstene. Som et resultat av den høye konsentrasjonen i produktet er kapslene betydelig mindre enn konvensjonelle omega 3-produkter.

   Dosering: 2-3 kapsler per dag.

   Informasjon: Dette er et kosttilskudd og bør ikke brukes som en erstatning for et variert kosthold. Oppbevares utilgjengelig for små barn. Den anbefalte daglige dosen bør ikke overskrides.

   Ingredienser: Fiskeolje, kapsel (bovin gelatin), fuktighetsbevarende middel (glyserol), vann, antioksidant (tokoferoler).

   Allergener: Produsert i en fabrikk som også håndterer soyalecitin og melk, og kan inneholde spor av disse. 

   Oppbevaring: Oppbevares tørt og i romtemperatur.

   Innhold

   2 kapsler

   3 kapsler

   Omega-3 fettsyrer

   1000

   1500

     hvorav EPA

   400

   600

     hvorav DHA

   300

   450

  Observer at Gymgrossisten ikke tar ansvar for innholdet i kundevurderinger publisert på nettsiden. Beskrevne resultater og effekter i vurderingene er individuelle og kan ikke generaliseres.