×

Velkommen til Gymgrossisten!

0 0 kr
 • Fri fraktover 499:-
 • Gratis Retur
 • Prisløfte
 • Bonusprodukter

Sections

×

  Ultimate Omega-3, 80%, 90 caps

  Ultimate Omega-3 80% er et svært konsentrert kosttilskudd med omega-3 fra Star Nutrition. 80% omega-3 i perfekte små kapsler.

  Les mer
  219 kr
  • Fri fraktover 499:-
  • Gratis Retur

  Art nr.: 66556

  Hva er Ultimate Omega-3 80%?

  Ultimate Omega-3 80% er et svært høykonsentrert omega-3 tilskudd fra Star Nutrition. 80% omega-3, pakket i små kapsler som er enkle å svelge.

  · Svært konsentrert: 80% omega-3!

  · Høyt innhold av EPA og DHA

  · Fremmer god hjerte- og karhelse

  · Essensielle fettsyrer - viktig for deg som ikke spiser fisk.

  Omega-3 er en klassiker i kosttilskudd-sammenheng, noe som er like godt egnet for tøffe idrettsutøvere som for mosjonister. Omega-3 er en type flerumettede fettsyrer som kroppen ikke kan produsere selv, og som er avgjørende for god helse. Blant annet spiller de en viktig rolle for hjerte- og karhelse, hjerne og fettforbrenning.

  Høykonsentrert omega-3

  Tallet "80" i navnet betyr at 80% av fettet kommer fra omega-3, noe som gjør den til en av de mest konsentrerte omega-3 kosttilskudd på sportsernæringmarkedet. EPA (eikosapentaensyre) og DHA (dokosaheksaensyre) utgjør 87.5% av omega 3-fettsyrene og står for de største helsegevinstene. Som et resultat av den høye konsentrasjonen i produktet er kapslene betydelig mindre enn konvensjonelle omega 3-produkter.

  Dosering: 2-3 kapsler per dag.

  Informasjon: Dette er et kosttilskudd og bør ikke brukes som en erstatning for et variert kosthold. Oppbevares utilgjengelig for små barn. Den anbefalte daglige dosen bør ikke overskrides.

  Observer at Gymgrossisten ikke tar ansvar for innholdet i kundevurderinger publisert på nettsiden. Beskrevne resultater og effekter i vurderingene er individuelle og kan ikke generaliseres.

  Ingredienser: Fiskeolje, kapsel (bovin gelatin), fuktighetsbevarende middel (glyserol), vann, antioksidant (tokoferoler).

  Allergener: Produsert i en fabrikk som også håndterer soyalecitin og melk, og kan inneholde spor av disse. 

  Oppbevaring: Oppbevares tørt og i romtemperatur.

  Innhold

  2 kapsler

  3 kapsler

  Omega-3 fettsyrer

  1000

  1500

    hvorav EPA

  400

  600

    hvorav DHA

  300

  450