×

Velkommen til Gymgrossisten!

0 0,00 kr
 • Fri fraktover 499:-
 • Gratis Retur
 • Prisløfte
 • Bonusprodukter

Sections

×
  -40%

  Ultimate Omega-3, 60%, BIG BUY 450 caps

  5 x Ultimate Omega-3, 60%: Ekstrakter fra fet fisk som lever i kaldt og rent vann. De flerumettede fettsyrene som finnes i fisk må tas via kosten ettersom de ikke dannes i kroppen.  

  Les mer

  Price as configured: 537,00 kr *

  895,00 kr

  Motta en mail så snart produktet finnes på lager igjen.

  Overvåke

  • Fri fraktover 499:-
  • Gratis Retur

  Art nr.: SETBBUO3

  BIG BUY: 5 x Ultimate Omega-3, 60% 90 caps.

  Kjøp fler - spar mer! En generøs volumrabatt for deg som gjør store innkjøp. Gå sammen med din bror, søster, treningskameraten eller naboen og spar rikelig med penger!

  Les mer om produktene

  • Ultimate Omega-3, 90 caps, 60% 1000mg

   Star Nutritions Ultimate Omega-3 utvinnes fra fet fisk som lever i kaldt og rent vann. De flerumettede fettsyrene som finnes i fisk må tas gjennom kostholdet da de ikke kan dannes i kroppen.

   • 1000 mg konsentert fiskolje
   • Dokumentert effekt

   De essensielle flerumettede fettsyrene må inntas via kosten da de ikke kan lages i kroppen. Omega-3 har mange dokumentasjoner på helseeffekt på hjerte-/karsystemet samt for hjernen og nervesystemet. De flerumettede Omega-3 fettsyrene har bedre effekt enn vegetabilske alternativer.

   Omega-3 er en felles benevnelse av en type langkjede umettede fettsyrer fra fisk som er spesielt gunstig for helsen. De store omega-3 fettsyrene er EPA og DHA. Hver Ultimate Omega-3 kapsel inneholder 60% 1000 mg konsentrert fiskeolje med 60% EPA og DHA. De fleste får for lite omega-3 gjennom sitt vanlige kosthold (spise for lite fisk) og trenger derfor et tillegg.

   Star Nutrition Ultimate Omega-3 inneholder IKKE fisk fra truet (rødlistet) fisk, eller olje fra fisk fanget i forurenset vann utenfor den marokkanske kysten (Vest-Sahara).

   Anbefalt daglig dosering: 2-3 kapsler per dag

   nformasjon: Dette er et kosttilskudd og bør ikke brukes som et alternativ til en variert kost. Anbefalt daglig dose bør ikke overskrides. Oppbevares utilgjengelig for små barn. Tenk på viktigheten av et allsidig og balansert kosthold og en sunn livsstil.

    

    

    

   Innhold

   2 kapsler

   3 kapsler

   Omega-3 fettsyrer

   1060 mg

   1590 mg

   - hvorav EPA

   580 mg

   870 mg

    - hvorav DHA

   380 mg

   570 mg

   Ingredienser: Fiskeolje, kapsel (bovin gelatin), fuktighetsbeskyttende middel (glyserol), antioksidant (tokoferolrikt ekstrakt).

  Observer at Gymgrossisten ikke tar ansvar for innholdet i kundevurderinger publisert på nettsiden. Beskrevne resultater og effekter i vurderingene er individuelle og kan ikke generaliseres.