×

Velkommen til Gymgrossisten!

0 0 kr
 • Fri fraktover 499:-
 • Gratis Retur
 • Prisløfte
 • Bonusprodukter

Sections

×
  Top seller

  Ultimate L-Carnitine, 90 caps

  Naturlig og effektiv fettforbrenner fra Star Nutrition. Ultimate L-Carnitine består av den varemerkebeskyttede L-karnitin-kilden Carnipure™.

  Les mer
  229 kr
  • Fri fraktover 499:-
  • Gratis Retur

  Art nr.: 6575

  Naturlig og effektiv fettforbrenner fra Star Nutrition. Ultimate L-Carnitine består av den varemerkebeskyttede L-karnitin-kilden Carnipure™.

  • L-karnitin fra Carnipure™
  • Stimulerer fettforbrenningen
  • Effektivt kosttilskudd når du er på diett
  • Forbedrer yteevnen for treningsformer med langvarige økter

  Ultimate L-Carnitine er en enkel fettforbrenner av høy kvalitet fra Star Nutrition. Den er ”enkel” på den måten av produktets eneste aktive ingrediens er L-karnitin. ”Høy kvalitet” kommer av at L-karnitinet utelukkende kommer fra den varemerkebeskyttede og garantert rene råvaren Carnipure™.

  Så hvordan fungerer det? Vel inne i musklene tar L-karnitin seg av transporten av fett inn til mitokondriene, som er den delen av cellene der fettet forbrennes. Ved å innta ekstra L-karnitin øker man den mengden som kan brukes til å transportere fettsyrer til mitokondriene, og det vil i sin tur føre til at fettforbrenningen øker.

  Den økte fettforbrenningen som oppstår etter inntak av L-Carnitine, gjør det til et svært effektivt kosttilskudd for deg som trener for å oppnå synlige magemuskler. Det gjør også at produktet kan brukes som prestasjonsfremmende middel i treningsformer der fett er en viktig energikilde, for eksempel langvarige cardioøkter og omfattende kondisjonstrening.

  Dosering: Tre kapsler om dagen. Tas på treningsdager før treningen.

  Antall porsjoner per boks: 30.

  Informasjon: Dette er et kosttilskudd og bør ikke brukes som erstatning for et variert kosthold. Oppbevares utilgjengelig for barn. Anbefalt daglig inntak bør ikke overskrides.

  Observer at Gymgrossisten ikke tar ansvar for innholdet i kundevurderinger publisert på nettsiden. Beskrevne resultater og effekter i vurderingene er individuelle og kan ikke generaliseres.

  1 Customer Review(s)

  per side

  1 Customer Review(s)

  per side

  Innhold

    per kapsel per 3 kapsler
  L-karnitin tartrat 500mg 1500mg
  -hvorav l-karnitin 336mg 1008mg

  Ingredienser: L-karnitintartrat (Carnipure), kapselmateriale (bovint gelatin), klumpforebyggende middel(E551), fargestoff (E171).

   

  Allergiinformasjon: Håndteres i lokaler som også håndterer gluten, egg, soya og melk, og kan derfor inneholde spor av disse.