×

Velkommen til Gymgrossisten!

0 0 kr
 • Fri fraktover 499:-
 • Gratis Retur
 • Prisløfte
 • Bonusprodukter

Sections

×
  Top seller -25%

  Ultimate CLA, 90 caps

  Bestselgende og grundig undersøkt fettforbrenner fra Star Nutrition. Ultimate CLA inneholder CLA fra kvalitetsråvaren Clarinol™.

  Les mer

  fr. 149 kr

  Ordinær pris: 199 kr

  • Fri fraktover 499:-
  • Gratis Retur

  Art nr.: 629-1

  Bestselgende og grundig undersøkt fettforbrenner fra Star Nutrition. Ultimate CLA inneholder CLA fra kvalitetsråvaren Clarinol™.

  • Høykonsentrert kosttilskudd med CLA (konjugert linolsyre)
  • Fremskynder fettreduksjon
  • Hemmer appetitten – lettere å holde seg til dietten!
  • Grundig undersøkt, effektiv og trygg
  • Uten koffein og andre sentralstimulerende stoffer

  Det er vanskelig å diskutere fettforbrenning uten å nevne den ekte klassikeren CLA. CLA, som er den engelske forkortelsen for konjugert linolsyre, er en naturlig transfettsyre som etter flere tiår på sportsernæringsmarkedet har blitt kjent for sin evne til å fremskynde vektnedgang og fettreduksjon.

  Vektnedgang er i sin enkleste form et spørsmål om matematikk: Man må forbruke flere kalorier enn man putter i seg. Gjør man det, blir kroppen tvunget til å hente energi fra fettvevet, og etter hvert fører det til at mengden kroppsfett minsker. CLA har i flere studier vist seg å fremme denne prosessen, og det skyldes tre separate effekter:

  Den ene er at CLA reduserer appetitten, noe som gjør det enklere å holde seg til dietten uten å måtte gi etter for sulten. Den andre er at CLA øker kaloriforbruket. På den måten forbedrer du oddsen for å kunne oppnå det kaloriunderskuddet som kreves for at du skal gå ned i vekt. Den tredje og siste effekten er at CLA hindrer at kaloriene vi spiser, blir lagret i fettvevet.

  Star Nutritions Ultimate CLA består hundre prosent av den varemerkebeskyttede CLA-kilden Clarinol™. Denne formen for CLA er spesielt gunstig fordi den 1) har høy konsentrasjon av rent CLA og 2) består av de mest potente CLA-formene.

  Dosering og bruk: Ta én kapsel tre ganger om dagen. Ta ikke flere enn tre kapsler om dagen. Brukes maksimalt seks måneder i strekk.

  Antall porsjoner per boks: 30.

  Allergener: Produsert i lokaler som også håndterer soyalecitin og melk, og kan derfor inneholde spor av disse.

  Informasjon: Dette er et kosttilskudd og bør ikke brukes som erstatning for et variert kosthold. Oppbevares utilgjengelig for barn. Anbefalt daglig inntak bør ikke overskrides.

  Observer at Gymgrossisten ikke tar ansvar for innholdet i kundevurderinger publisert på nettsiden. Beskrevne resultater og effekter i vurderingene er individuelle og kan ikke generaliseres.

  1 Customer Review(s)

  per side

  1 Customer Review(s)

  per side

  Innhold per dosering (1 kapsel) og per dagsdose (3 kapsler):
   

    1 kapsel 3 kapsler
  Clarinol™ 1000 mg 3000 mg
  -herav CLA 780 mg 2340 mg

  Ingredienser: Clarinol® (kilde til CLA), kapsel (bovine gelatin, stabiliseringsmiddel, glyserol), antioksidanter (tokoferolrik ekstrakt).

  Øvrige ingredienser: Kapselmateriale (storfe gelatin).