×

Velkommen til Gymgrossisten!

0 0 kr
 • Fri fraktover 499:-
 • Gratis Retur
 • Prisløfte
 • Bonusprodukter

Sections

×
  -37%

  Ultimate BCAA, BIG BUY, 1,14 kg

  4 x Ultimate BCAA - Høykonsentrert BCAA-tilskudd i en luksuriøs modell fra Star Nutrition! Lettoppløselig, velsmakende og helt uten sukker og karbohydrater!

  Les mer

  Price as configured: 579 kr *

  916 kr

  Motta en mail så snart produktet finnes på lager igjen.

  Overvåke

  • Fri fraktover 499:-
  • Gratis Retur

  Art nr.: SETULBB

  BiG BUY:  4 x Ultimate BCAA 285 g.

  Kjøp fler - spar mer! En generøs volumrabatt for deg som gjør store innkjøp. Gå sammen med din bror, søster, treningskameraten eller naboen og spar rikelig med penger!

  Les mer om produktene

  • Ultimate BCAA, 285 g

   Ultimate BCAA - Høykonsentrert BCAA-tilskudd i en luksuriøs modell fra Star Nutrition! Lettoppløselig, velsmakende og helt uten sukker og karbohydrater!
    
   Ultimate BCAA fra Star Nutrition er et kvalitativt aminosyretilskudd av en svært velprodusert modell, laget for den kresne atleten som leter etter det beste.
    
   • Instantisert - svært lettoppløselig
   • 6 g BCAA per servering
   • Styrker muskeloppbygging og restitusjon
   • Helt uten karbohydrater og sukker!
   • 90% konsentrert BCAA!
    
   At forgrenede aminosyrer tilhører en av de absolutt viktigeste nøklene til optimale treningsresultater, har nok ikke gått noen treningsinteresserte hus forbi. Med sin evne til å optimere proteinsyntesen, styrke muskeloppbyggingen og sikre en god restitusjon, er BCAA uten sammenligning blant det mest effektive kosttilskuddet som du kan benytte deg av.
    
   Gjennom årene har aminosyretilskudd langsomt blitt forfinet, men fortsatt har oppskriftene på markedet enten inneholdt både sukker og karbohydrater, eller så har konsentrasjonen av BCAA ikke vært maksimert.
   Men slik er det ikke lenger! Star Nutritions Ultimate BCAA er utviklet med ypperlig presisjon for å tilby den kresne atleten et produkt som ikke kan stilles spørsmål ved.
    
   BCAA-innhold og en oppskrift som er helt redusert fra sukker og karbohydrater, kan du trygt innta dine aminosyrer med vissheten om at hvert gram betyr utvikling og kvalitet!
    
   Dessuten er Ultimate BCAA instantisert for å gjøre oppløseligheten superb. Smakene er friske og velbalanserte, uten å gi den beiske eller etterfølgende sødmen som ellers er signifikant med aminosyretilskudd.
   En dosering Ultimate BCAA gir hele 6 g forgrenede aminosyrer, noe som gjør at du kan trene i trygg visshet om at din muskelvekst og restitusjon er garantert.
    
   Star Nutritions Ultimate BCAA - Når 100% kvalitet møter ditt behov!
    
   Bruk og anbefalt døgndose Apple/Lemon Lime/Watermelon: Bland 1 måleskje (6,6 g) med 250 ml vann. Innta 1-2 porsjoner per dag.
    
   Antall doseringer per forpakning Apple/Lemon Lime/Watermelon: 39
    
    
   Informasjon: Dette er et kosttilskudd og bør ikke brukes som et alternativ til et variert kosthold. Den anbefalte daglige dosen bør ikke overskrides. Oppbevares utilgjengelig for små barn. Tenk på viktigheten av et mangesidig og balansert kosthold og en sunn livsstil. Produktet er tiltenkt friske personer over 18 år. Om du er gravid, ammer, lider av sykdom eller behandlas med legemidler, bør du alltid kontakte lege innen du inntar produktet.
   Varedeklarasjon: Kosttilskudd med forgrenede aminosyrer (BCAA), med søtningsmiddel.
    
   Nettovekt: 400g.
    
   Innehold
   Per 1 dosering (6,6 g)
   Per 2 doseringer (13,2 g)
   Per 100 g
   L-Leucin
   4 g
   8 g
   60 g
   L-Isoleucin
   1 g
   2 g
   15 g
   L-Valin
   1 g
   2 g
   15 g
   Total BCAA
   6 g
   12 g
   90 g
    
   Ingredienser Apple: L-leucin, L-isoleucin, L-valin, aroma (eple), syre (sitronsyre), salt, søtningsmiddel (acesulfam-K, sukralose), aroma (pære), fargestoff (kobberkompleks av klorofyll), emulgeringsmiddel (sojalecitin).
    
    
   Ingredienser Lemon Lime: L-leucin, L-isoleucin, L-valin, aroma (sitron), syre (sitronsyre), salt, søtningsmiddel (acesulfam-K, sukralose), aroma (sitron), fargestoff (betakaroten), emulgeringsmiddel (sojalecitin).
    
    
    
   Ingredienser Watermelon: L-leucin, L-isoleucin, L-valin, aroma (vannmelon), syre (sitronsyre), salt, søtningsmiddel (acesulfam-K, sukralose), fargestoff (betanin), emulgeringsmiddel (sojalecitin).
    
    
   Oppbevaring: Oppbevares tørt og kjølig.
    
    
   Allergiinformasjon: Inneholder soja (lecitin). 

  Observer at Gymgrossisten ikke tar ansvar for innholdet i kundevurderinger publisert på nettsiden. Beskrevne resultater og effekter i vurderingene er individuelle og kan ikke generaliseres.