×

Velkommen til Gymgrossisten!

0 0 kr
 • Fri fraktover 499:-
 • Gratis Retur
 • Prisløfte
 • Bonusprodukter

Sections

×

  Sports-BH

  Sports-bh er et langt mer behagelig alternativ når det kommer til bh da de er uten bøyle og har god passform. Disse brukes både for den mer aktive eller også til daglig bruk.

  Bredt utvalg som passer deg

  Nå finner du frem til sport bh i forskjellige farger, passform og design alt etter hva du foretrekker. Det er selvsagt ganske individuelt for hvilken modell som er mest behagelig, men ut i fra det store utvalget har du mer å velge mellom. De ulike modellene du finner er designet for ulike typer intensitetsnivåer. Det er ulike materiale hvor det er ulike nivåer med stabilitet.

  Den som liker å løpe kan gå for en bh med ekstra støtte for bedre stabilitet. Du finner sports-bh fra flere kjente merker som Craft, Casall og MXDC.

  Viktig å ha riktig støtte til treningen

  Trenings bh med inlegg er kanskje et bedre alternativ for den som ikke liker for tynne bh-er og om du ønsker bedre støtte til for eksempel trening. Flere sports-bh har en såkalt Shock Absorber som sørger for å transportere bort fukt og holder deg tør under hele treningen. Dette er med på å gi et ultimat støtte, behag og et langt bedre alternativ for selve ryggen din.

  Dessuten slipper du også ubehaget ved at stroppene gnager inn i skuldrene dine, og kan fortsette økten din uten noe form for irritasjon.

  Hvordan du velger riktig sports-bh

  Sports bh kommer i ulike størrelser. Det er både store størrelser og små å velge mellom. Du finner bh med åpning foran eller bak. Størrelsesmerkingen varierer fra produsent til produsent. For eksempel Shock Absorber finnes i e-cup og oppover i den britiske størrelsen. Selve merkingen benytter seg av den europeiske størrelsesmerkingen av omkretsen.

  En e-cup på britisk størrelsesmerking er på den europeiske størrelsesmerkingen en DD-cup. Så la oss gi et eksempel hvor en bh er merket som 70E, blir da en 70DD. Bestiller du for eksempel en E-cup vil du få en F tilsendt noe som står informert på omvandlingstabellen.

  Les mer Les mindre

  Filter

  Varemerke
  Vis mer + Vis mindre -
  Farge
  Vis mer + Vis mindre -
  Kjønn
  Vis mer + Vis mindre -
  Størrelse
  Vis mer + Vis mindre -
  Teknologi
  Vis mer + Vis mindre -

  121-160 av 184

  per side

  121-160 av 184