×

Velkommen til Gymgrossisten!

0 0,00 kr
 • Fri fraktover 500:-
 • Gratis Retur
 • Prisløfte
 • Bonusprodukter

Sections

×

  Sko

  Sko er fantastisk deilig å ha på. Du slipper å kjenne alt som ligger på bakken enten det er stein eller pinner. I tillegg er det fashion.

  Sko til træning og fritid

  Dame treningssko er noe som definitivt er med på å si noe om hvem du er. Det er en fashion statement når alle på treningsstudioet kan se dine råstilige treningssko. Tenk hvilken effekt det har når de ser på deg og beundrer nettopp dine sko. At skoene i tillegg hjelper deg med treningen er jo bare en bonus.

  Det å ha riktige sko betyr så mye for effekten av treningen så vel som helsen til bein, rygg og føtter. Med riktig demping og stilige sko er du klar for trening uansett når det skal være.

  Velg riktig løpesko

  Løpesko med riktig dempning er utrolig viktig for din trening. Det er deilig å kjenne at det demper bra når du løper. Du kjenner det bedre i knær og føtter. Skadene blir også mindre. Og med kjempe gode sko vil du merke stor effekt på treningen og kondisjonen. Jo lengre du løper jo større er faren for skader med mindre du har god demping.

  Riktig løpesko er med andre ord helt essensielt for at du skal få det meste ut av din løpetrening. Enten det er i skogen eller spesielt når du løper på asfalt.

  Bredt utvalg av treningssko og sneakers til dame

  Dame styrkeløftingssko er en type lettvektsko som er funksjonabelt og trendy når du skal trene inne på treningssenter. Det er ikke lenger viktig med demping men med flate sko som gir deg god kontakt med gulvet på treningsstudioet. Det gir deg god balanse og godt grep til dine stykeøvelser.

  Med godt grep og god balanse så vil styrkeløftingen gå mye bedre. Når de i tillegg ser veldig stilig ut får du ikke bare mer ut av treningen rent fysisk men du tar deg også mye bedre ut ved siden av de andre som trener.

  Les mer Les mindre

  Filter

  Varemerke
  Vis mer + Vis mindre -
  Farge
  Vis mer + Vis mindre -
  Kjønn
  Vis mer + Vis mindre -
  Størrelse
  Vis mer + Vis mindre -

  23 produkter

  per side

  23 produkter