×

Velkommen til Gymgrossisten!

0 0 kr
 • Fri fraktover 499:-
 • Gratis Retur
 • Prisløfte
 • Bonusprodukter

Sections

×

  Shorts

  Shorts for henne

  Shorts er behagelig å trene med i sommervarmen, eller om det bare er for en liten tur på stranda. Vi kan by på kjente merker som Craft og Casall.

  Bredt utvalg av hotpants og treningsshorts

  Treningsshorts kommer i trendy design og behagelig stretchmateriale. Disse kommer i ulike farger og design fra kjente merker som for eksempel Björn Borg. Shortsene kommer gjerne med formsydde innershorts og ikke minst en bred strikk rundt livet for ekstra komfort. For en optimal bevegelsesfrihet anbefales slike shorts med liten splitt på sidene.

  Hotpants har et mykt og formbart materiale som gir god komfort under treningsøkten. Rundt livet er det en behagelig strikk og noen kule kontrastsømmer i ulike farger. Så om du er på utkikk etter noen stilige og behagelige shorts så passer disse for deg!

  Treningsshort til aktive jenter

  Er du typen som liker å være ekstra aktiv? Da finner du et utmerket utvalg av gymshorts for ulike aktiviteter. Nye shorts i løsere passform og som har evnen til å transportere bort svette er et godt alternativ. For den som liker å løpe, så lønner det seg å ha rett type shorts for slik trening. Da har vi löpeshorts for deg i behagelig passform og et ventilerende mech.

  Disse shortsene har "Transport System" som transporterer bort svette og fukt slik at du holdes tørr under treningsøkten. Dessuten er materialet ekstra mykt og elastiske rundt midjen.

  Kombinere funksjon og stil

  For Trening trengs det ikke alltids å se ut som treningstøy, når du nå kan trene i stil samt med shorts som har gode funksjoner. Et eksempel er Rough Sweatshorts som er noen skikkelig stilige kortbukser med løs passform og som er lettere i stoffet. Elastisk midjebånd utgir optimal komfort.

  Det som er med slike stilige treningsbukser er at de passer like fint for bruk i fritiden som det er på treningsstudioet. Få deg et par stilige treningsshorts allerede i dag og frisk deg opp for treningen i full stil.

  Les mer Les mindre

  Filter

  Varemerke
  Vis mer + Vis mindre -
  Farge
  Vis mer + Vis mindre -
  Kjønn
  Vis mer + Vis mindre -
  Størrelse
  Vis mer + Vis mindre -
  Teknologi
  Vis mer + Vis mindre -

  27 produkter

  per side

  27 produkter