×

Velkommen til Gymgrossisten!

0 0 kr
 • Fri fraktover 499:-
 • Gratis Retur
 • Prisløfte
 • Bonusprodukter

Sections

×

  Hoodies

  Hoodies for henne finnes i flere størrelser, farger og design. Her finner du hettegensere for trening, arbeid og til fritid. Hettegensere for mildere dager eller tykke nok for kalde dager.

  Hettegensere for gym og trening

  Nå kan du bestille hettegenser for dame på nett! Sleeveless hettegensere er spesielt tilpasset for Gym. Hettegensere i polyesterblanding er ekstra myke og av tynt materiale for ekstra komfort for trening. Genseren har god passform og sitter godt på kroppen. Disse er også passelig for bruk i fritiden eller på arbeid.

  Trinity hettegensere har et mer løsere passform for den som ikke foretrekker noe som sitter godt på kroppen. Trinity har dessuten en sporty utseende med tradisjonelle kengurulomme for hendene dine. Hetten kan du justere etter behov enten du skal gå eller jogge.

  Kombinere funksjon og stil

  Performance hettegensere er utviklet med lettvektsmateriale og utmerket fuktighetstransport. Disse tørker hurtig slik at du slipper å jogge med en våt genser. En slik hettegenser har en UV på 40+ slik at du kan jogge i solskinnet med god samvittighet. Disse hettegenserne er ekstra flotte ettersom de har god passform hvor du også har god bevegelsesfrihet.

  Et annet lignende produkt er en aktiv "Block Hood" som har evnen til å transportere fukt og ventilerende funksjoner. Hettegenseren er myk og mer løsere i passformen for en luftig joggetur. Hettegenseren er ganske nydelig til bruk i hverdagen også!

  Bredt utvalg av treningsgenser

  Blant det brede utvalget av Hoodies har vi inne hettegenser uten armer for dame. Den har løs passform med splitt i sidene og er litt lengre på baksiden enn på fremsiden med kengurulomme på forsiden. Genseren består av bomull og polyesterblanding. Med den myke french terry materialet loves det ekstra deilig komfort.

  Genserne finnes i svart, grått og samt flere andre farger etter eget ønske. Sjekk ut utvalget vårt av armløse hettegensere flere fra kjente merker som blant annet Better Bodies og Under Armour hos gymgrossisten.no. Dessuten har vi egen produserte kvalitetsgensere for lave priser.

  Les mer Les mindre

  Filter

  Varemerke
  Vis mer + Vis mindre -
  Farge
  Vis mer + Vis mindre -
  Kjønn
  Vis mer + Vis mindre -
  Størrelse
  Vis mer + Vis mindre -

  1-40 av 52

  per side

  1-40 av 52