×

Velkommen til Gymgrossisten!

0 0 kr
 • Fri fraktover 499:-
 • Gratis Retur
 • Prisløfte
 • Bonusprodukter

Sections

×

  Bukser

  Bukser er praktiske å bruke, og passer til trening, hverdags og en aktiv livsstil. Du får de i alle størrelser, farger, design, modeller og varemerker. Du finner garantert en bukse du vil like.

  Bukser for en aktiv livsstil

  Ønsker du en ny dame-bukse for en aktiv livsstil? Her finner du masse freshe treningsbukser som er fylt med tekniske løsninger og designet for en aktiv livsstil. Du kan velge bukse som passer inn i garderoben for en sporty og aktiv dame, hvor du kan bruke den til trening, under eller fra trening, og også utenom trening.

  Passer også like perfekt som kosebukse, om du velger en bukse i et mykt og behagelig stoff. Du kan velge bukse blant mange farger og ellers er der stor variasjon, samt et bredt utvalg innen både passform, stil og stoff.

  Smarte og komfortable treningsbukser

  Ønsker du deg en god treningsbukse med god passform og lettvektsmateriale? Du får gode treningsbukser i 100% polyester, laget av lettvektsmateriale for komfort og aktivitet. Stretchkvaliteten er veldig populær. Du merker nesten ikke at du har den på deg og ved vask så tørker den veldig fort.

  Slike bukser passer også både til jobb og hverdags, og ønsker du deg festfin kan du kombinere de med en flott topp. Utvalget av varemerker er stort, og du får treningsbukser i forskjellige farger og i de fleste størrelser. Sjekk ut det store utvalget!

  Lekre treningsbukser i ulike modeller og farger

  Du kan velge og vrake i treningsbukser og joggingbukser for dame i ulike modeller og farger. Du får modeller som er trange, smale, vide og noen kommer i stretch. Om du ønsker bukser med god passform som er komfortable bør du gå for stretch-bukser. Slike bukser inneholder litt elastisitet, og er derfor myke og behagelige å ha på seg.

  Slike bukser er veldig populære på grunn av at de former seg etter dine former, og vil derfor sitte fint både i mindre og større størrelser. Finn din favoritt blant våre lekre treningsbukser i ulike modeller og farger.

  Les mer Les mindre

  Filter

  Varemerke
  Vis mer + Vis mindre -
  Farge
  Vis mer + Vis mindre -
  Kjønn
  Vis mer + Vis mindre -
  Størrelse
  Vis mer + Vis mindre -

  1-40 av 43

  per side

  1-40 av 43