×

Velkommen til Gymgrossisten!

0 0 kr
 • Fri fraktover 499:-
 • Gratis Retur
 • Prisløfte
 • Bonusprodukter

Sections

×

  Vesker

  Treningsbag og vesker for han

  Det er fint når man skal trene å ha tøyet sitt eller proteinkilder i noen flotte vesker. Vi har inne et stort utvalg i flere stiler.

  En god treningsbag er et must

  Nå finner du noen stilige treningsbag for herre til neste treningsøkt. Disse er smart designet for bruk til trening med flotte løsninger for deg å holde orden for treningen. Treningsbaggene leveres fra kjente merker som Better Bodies og Genetix for lave priser. Er du en type atleter som krever det lille ekstra, så passer det fint med en bag i slitesterkt materiale for hold og et stort veskerom tilgjengelig.

  Disse kommer med håndtak og justerende skulderreim om du foretrekker å henge den på skulderen din. I tillegg er det små veskerom på utsiden for viktige eiendeler som er enklere tilgjengelig.

  Smart og funksjonell

  Sportbag er funksjonell og kan også bæres på ryggen. Dette er en veldig praktisk løsning om du er på utkikk etter noe mer romslig. Disse kommer som regel med et stort rom, to sidelomme og et stort rom i bunnen/ryggen hvor det vil være plass til å regulere skulderremmene. Skulderremmene er også avtakbare ved behov.

  Baggen passer både for trening, fritid eller om du skal ut på en reise. Dette er gjerne noe av det mest moderne på markedet også, siden de er smart designet og ganske funksjonelle for bruk.

  Treningsvesker i flere størrelser

  Treningsvesker er tilgjengelig i flere størrelser. Ryggsekk er kanskje det mest vanlige alternativet å gå for om man ikke trenger for store rom. En gymbag egner seg spesielt om man trenger en mer praktisk og romslig alternativ med smart oppbevaring. Disse kommer med opptil 5 rom i en bag. Et rom er for eksempel for sko, og utviklet formet en pustende nettingsdel som lar skoene dine puste.

  Det finnes også en smart pose i disse om du ikke vil ha skoene direkte i vesken, men i en nettingslomme. Så for den som trenger mer plass er dette det beste alternativet.

  Les mer Les mindre

  Filter

  Varemerke
  Vis mer + Vis mindre -
  Farge
  Vis mer + Vis mindre -
  Kjønn
  Vis mer + Vis mindre -
  Størrelse
  Vis mer + Vis mindre -

  36 produkter

  per side

  36 produkter