×

Velkommen til Gymgrossisten!

0 0 kr
 • Fri fraktover 499:-
 • Gratis Retur
 • Prisløfte
 • Bonusprodukter

Sections

×

  T-skjorte

  På jakt etter en stilig og sporty t-skjorte? Her finner du mange ulike typer du kan velge mellom. Sjekk ut dette gode utvalget til Gymgrossisten.

  T-skjorte til trening og fritid

  T-skjorter har vært på markedet så lenge vi har hatt klær å ha på oss. Før var det ikke nødvendigvis så viktig å ha riktig type. Men nå i dag har kvaliteten og funksjonaliteten kommet veldig mye lengre. Det er gjort store fremskritt som betyr at du kan få en t-skjorte som passer til akkurat den aktiviteten du skal gjøre.

  Som herre er det kanskje ikke så vanlig å tenke på hva som er moteriktig. Ofte er det funksjonen til plagget som er viktigst. Derfor er det viktig å skille mellom herre t-skjorte til trening og fritid.

  Komfortabel passform og god funksjon

  Noe av det viktigste når det kommer til t-skjorter er at de skal sitte godt på kroppen. Derfor er det veldig viktig at den har riktig størrelse og en komfortabel passform. Det gjør at den vil være mer behagelig å ha på gjennom en lang dag eller en lang treningsøkt.

  Dagens t-skjorter har kommet langt i utviklingen og det gir deg mange fordeler. Blant annet kan du nå også få de som er fuktavvisende, noe som er veldig nyttig når en skal være i aktivitet, spesielt i varmt vær. En slipper dermed å irritere seg over svette og fuktighet, og kan nyte det flotte været.

  Stort utvalg av t-skjorter til menn

  Visste du at det er mange typer t-skjorter på markedet? Du finner de både ved å lete etter t-skjorter og t-shirts. Det store utvalget gjør at det nesten kan være litt vanskelig å finne ut hva du vil ha. Noen ganger kommer det til og med nye typer som en aldri har tenkt på før.

  Et eksempel på dette er t-skjorter med hette. En t-skjorte med hette er akkurat det som du tror det der. Det er en tynn overdel med korte armer og hette som du kan ha over hodet. Passer utmerket på solfylte dager der du ikke vil bli solbrent i nakken.

  Les mer Les mindre

  Filter

  Varemerke
  Vis mer + Vis mindre -
  Farge
  Vis mer + Vis mindre -
  Kjønn
  Vis mer + Vis mindre -
  Størrelse
  Vis mer + Vis mindre -

  1-40 av 188

  per side

  1-40 av 188