×

Velkommen til Gymgrossisten!

0 0 kr
 • Fri fraktover 499:-
 • Gratis Retur
 • Prisløfte
 • Bonusprodukter

Sections

×

  Strømper

  Strømper er kanskje ikke det du legger mest fokus på når du kjøper klær. Likevel utgjør de en bit av hele antrekket du har på deg.

  Behaglige strømper for trening og hverdag

  Funktion strømper er deilige strømper som både fungerer for trening og hverdag. Det er ikke alle sokker du kan få som fungerer for begge deler. Som regel fungerer strømpe enten for trening eller hverdag. Det er utrolig kjekt å ha ett par der du ikke trenger å tenke på hva du trekker på føttene dine når du står opp.

  Ikke trenger du ha med deg et ekstra par heller i tilfellet du bestemmer deg for å trene eller gjøre noe annet. Med disse har du noe som er behagelig både til trening og hverdag.

  Velg riktige løpesokker

  Noen sokker fungerer best i noen situasjoner. Andre sokker fungerer best i andre situasjoner. Det er derfor viktig å velge riktig i riktig situasjon. Spesielt når du løper er det utrolig viktig å velge riktig. Det er mange ting som kan påvirke deg hvis du velger feil. Du vil merke at føttene dine lukter vondere. Skoene begynner å stinke.

  Sokkene begynner å gå i fra hverandre. Men med Løpesokker forhindrer du alt det der. I tillegg så forhindrer du ett annet stort problem. Du reduserer risikoen for gnagsår betraktelig med disse sokkene.

  Herresokker i forskjellige farger og materialer

  Ankelsokker er sokker som helt riktig stopper ved ankelen. Kompresjonsstrømper er veldig bra for å helsen når du har vonde bein. Det å kunne finne begge deler av god kvalitet er viktig. Uansett hva du måtte ønske så finner du det. Begge typer gir deg penere legger og har god effekt på fothelsen.

  Føttene skal bære deg hele veien og er viktig at du velger riktig sokker. Uten riktige sokker vil det ikke fungere. Uansett hva du velger vil du få kvalitets sokker som passer uansett hva du skal gjøre.

  Les mer Les mindre

  Filter

  Varemerke
  Vis mer + Vis mindre -
  Farge
  Vis mer + Vis mindre -
  Kjønn
  Vis mer + Vis mindre -
  Størrelse
  Vis mer + Vis mindre -

  21 produkter

  per side

  21 produkter