×

Velkommen til Gymgrossisten!

0 0 kr
 • Fri fraktover 499:-
 • Gratis Retur
 • Prisløfte
 • Bonusprodukter

Sections

×

  Lue & caps

  Lue & Caps er to forskjellige typer plagg du kan ha på hodet. Den ene har en brem foran slik at du får skygge for sola, mens den andre varmer hodet.

  Caps til trening og fritid

  Herre caps finnes det ganske mange av, og her finner du ulike typer. Enten du skal være en kul hillbilly, mekaniker, rapper eller en vanlig mann i gata, så finnes det alltid en caps for deg. Capsen er veldig kjekk å ha på når sola er oppe, siden den har en brem foran som skygger for sola så du ikke får den i øynene.

  Kommer sola bakfra, så kan du snu den rundt, slik at den skygger for nakken så du ikke blir solbrent. Skulle du være på stranda og du føler deg varm i toppen, så skyll den i vannet og ta den på. Dette kjøler deg garantert ned.

  Trene trygt i solen

  Treningscaps kan være kjekt å bruke når du driver med løpetrening. Ikke bare ser du utrolig kul ut, den er også ganske så funksjonabel. Løper du mot sola, så ser du lettere hvor du løper, takket være bremmen foran som hindrer at solstrålene stråler rett i øynene og blender deg.

  Det holder ikke bare å bruke solbriller, da sola fortsatt kan blende deg. I tillegg har treningscaps en ekstra fin funksjon når du driver med løpetrening. Svetten blir nemlig stanset ved kanten av capsen din, slik at du slipper å få svette i øynene.

  Stort utvalg av capser og luer

  Menn har ikke mange plagg hvor de kan velge og vrake blant tusenvis av forskjellige typer. Når det kommer til capser og luer derimot, så er det mange tusen å velge mellom. Her har du alle farger under sola. Du har smal, kort, lang, bred, bøyd eller rett brem. Du har med justering bak eller uten.

  Den kan være hel eller halv. I tillegg finnes den i en mengde forskjellige stoffer. Enten du foretrekker olastoff eller bomull, så finner du garantert en caps du blir glad i. Kanskje finner du en for hver dag?

  Les mer Les mindre

  Filter

  Varemerke
  Vis mer + Vis mindre -
  Farge
  Vis mer + Vis mindre -
  Kjønn
  Vis mer + Vis mindre -
  Størrelse
  Vis mer + Vis mindre -

  40 produkter

  per side

  40 produkter