×

Velkommen til Gymgrossisten!

0 0 kr
 • Fri fraktover 499:-
 • Gratis Retur
 • Prisløfte
 • Bonusprodukter

Sections

×

  Kompresjon

  Tøy med kompresjon er designet på en avansert måte som gjør at det gir økt stabilitet og bedre blodsirkulasjon, slik at du yter bedre under treningen.

  Hvorfor bruke kompresjonstøy?

  Kompresjonstøy er laget for å trykke litt ekstra på utvalgte steder slik at man beveger seg mer naturlig samtidig som det varmer og øker blodgjennomstrømningen. Dette gjør at musklene får bedre tilgang på friskt blod, og man vil derfor merke at man er i stand til å gjøre mer.

  En annen fordel med kompresjonstøy er under restitusjon, og det har vist seg at man blir mindre støl etter trening hvis man har det på seg også etter treningen. Her hos gymgrossisten har vi et rikt utvalg i de fleste størrelser til herre.

  Har kompresjonstøy effekt på treningen?

  Klær med kompressionsmateriale har ved flere vitenskapelige undersøkelser vist seg å ha en positiv effekt på treningen, uansett om man driver med langdistanseidrett som løping eller sykling, eller om man driver med mer høyintense idretter som styrkeløft eller kampsport. Med kompresjonstøy holder musklene seg varmere, noe som også gjør at man lettere unngår å få strekk eller skader.

  Litt eldre idrettsutøvere har særlig god effekt av å bruke slikt tøy, siden blodsirkulasjonen blir dårligere med årene, og klær med kompresjonsmateriale hjelper som sagt med å holde blodomløpet i gang i hele kroppen.

  Fordeler med kompresjon

  Det er ikke bare ved trening at man med fordel kan bruke tøy med kompresjon. Under lange flyturer har føttene en tendens til å bli hovne og følelsesløse, men har man på seg kompresjonstights på flyet vil man få mindre problemer med dette.

  Med en god kompresjonstrøye for menn har man også en viss forming av kroppen, og den har en stivende effekt som er god for ryggen når man sitter mye, i tillegg til at den komprimerer sidene og gjør at man får et slankere preg om man har den på seg under arbeidsskjorten.

  Les mer Les mindre

  Filter

  Varemerke
  Vis mer + Vis mindre -
  Farge
  Vis mer + Vis mindre -
  Kjønn
  Vis mer + Vis mindre -
  Størrelse
  Vis mer + Vis mindre -
  Teknologi
  Vis mer + Vis mindre -

  9 produkter

  per side

  9 produkter