×

Velkommen til Gymgrossisten!

0 0 kr
 • Fri fraktover 499:-
 • Gratis Retur
 • Prisløfte
 • Bonusprodukter

Sections

×

  Hoodies

  Hoodies er et av mange moteplagg for menn. Det er lett å ha på og passer til nesten alt. Er en stor genser med hette.

  Hold stilen på treningsstudioet

  Med en herre hettegenser vil du holde stilen når du kommer på treningsstudioet. Lett å ha over treningsklær og er akkurat passe varm. Gir også en deilig følelse av å kunne løpe på tredemølla mens du har musikk i ørene og hetten over hodet. En hettegenser er et av de mest funksjonable plaggene som finnes for menn.

  Den kan brukes på trening så vel som på tur eller joggetur rundt i parken. Det passer til og med når du skal sitte hjemme og spille spill med kamerater en sen fredagskveld.

  Funksjon og komfort

  Denne hettegenseren er veldig spesiell. De fleste hettegensere har en fin form og har en hette du kan ha på hodet. I tillegg har det ett funksjonsmateriale som gjør den fuktavvisende. Dette er en veldig nyttig funksjon som gir dette plagget en ekstra dimensjon.

  Ikke bare er hettegenseren fin og deilig å ha på men den har også et materiale som gjør den ekstra fuktavvisende. Dette er noe som du ikke finner med mange andre hettegensere. Dette hjelper deg definitivt når du er ute å løper en kveld det regner lett.

  Bredt utvalg av hettegensere til trening og fritid

  Her finner du hettegensere av mange forskjellige slag. Det er godt å kunne velge blant mange forskjellige hettegensere. En hettegenser er ikke bare en genser med armer og hette. Her finner du vanlige Hoodies, som har armer og hette. Den passer fint til det meste av antrekk og anledninger.

  Du finner også ekte treningshood som passer godt når du er ute eller inne å trener. Veldig deilig å løpe ute og kunne ha hetten over hodet mens du hører på musikk. I tillegg får du de med og uten armer.

  Les mer Les mindre

  Filter

  Varemerke
  Vis mer + Vis mindre -
  Farge
  Vis mer + Vis mindre -
  Kjønn
  Vis mer + Vis mindre -
  Størrelse
  Vis mer + Vis mindre -

  1-40 av 101

  per side

  1-40 av 101