×

Velkommen til Gymgrossisten!

0 0 kr
 • Fri fraktover 499:-
 • Gratis Retur
 • Prisløfte
 • Bonusprodukter

Sections

×

  Bukser

  Vi tilbyr bukser for han i flere ulike stiler, farger og modeller. Enten det er til trening eller til daglig bruk vil du finne en passelig bukse.

  Bukser for gym og trening

  Treningsbukser for menn finner du et stort utvalg av i forskjellige farger og materiale. Blant sortimentet vil du finne frem til behagelige joggebukser i bomull for en svettefri treningsøkt. Buksene er ikke bare behagelige men også stilige om du foretrekker å trene i stil. Joggebukser med smale legger egner seg fint til trening eller for fritidsbruk.

  Du finner også til joggebukser med fleece som er ekstra myke og behagelige å trene med. Foretrekker du bukser til trening som er løsere, finner du frem til bukser med elastisk materiale med fleksibel mesh.

  Komfortabel passform og god funksjon

  Mesh joggebukser har en mer komfortabel passform og god funksjon. Disse er kanskje ikke for den som foretrekker mer trykk i buksene, men er like gode for trening eller til bruk i fritiden. For mer pustende treningsbukser med UA Tech transporteres svetten slik at du holdes tørr. Anti-lukt teknikken sørger for at buksen holdes frisk og luktfri under treningsøkten.

  Du finner også frem til bukser med "tapered fit" som har en funksjonsstretch slik at du har mer bevegelsesfrihet under økten og holdes tørr. Disse buksene er dessuten populær blant sportsmoten.

  Slik velger du riktig treningsbukser

  Cargo bukser er svært unike med sin kule og casual utseende. Snorene på disse er ekstra lange og vrangbordet er elastisk. Noen trendy joggingbukser er like tøffe for hverdagsbruk om du ønsker noe mer moteriktig innen sportstøy. Cargo i denim er blant disse trendy buksene på moten. Cargo buksene kommer i flere ulike farger som du kan mixe og matche med resten av tøyet.

  Joggers er perfekt for den som liker treningsbukser i et lett tøy som er komfortabelt og mykt å trene med. For en stilig og avslappende look anbefales Drop Crotch bukser.

  Les mer Les mindre

  Filter

  Varemerke
  Vis mer + Vis mindre -
  Farge
  Vis mer + Vis mindre -
  Kjønn
  Vis mer + Vis mindre -
  Størrelse
  Vis mer + Vis mindre -

  1-40 av 107

  per side

  1-40 av 107