×

Velkommen til Gymgrossisten!

0 0 kr
 • Fri fraktover 500:-
 • Gratis Retur
 • Prisløfte
 • Bonusprodukter

Sections

×

  The Butcher, 525 g

  The Butcher - Nå er den her! Det omtalte Preworkoutproduktet som er en etterfølger til suksessen Fucked Up. Swedish Supplements har gjort det igjen!

  Les mer
  399 kr

  Art nr.: 890937R

  The Butcher - Nå er den her! Det omtalte Preworkoutproduktet som er en etterfølger til suksessen Fucked Up. Swedish Supplements har gjort det igjen!

  ”Unleash your inner beast!”

  • Kraftig NO-stimulering gir muskelpump og trykk
  • Hemmer effektivt melkesyre
  • Sterk oppkvikkende effekt
  • Gir sylskarpt fokus
  • Betydelige doser av alle emner – 20g per servering

  Om målet ditt er å føle deg maksimalt fokusert for å knuse vektene på gymmet, da er The Butcher perfekt. Det er på tide å slakte trøttheten å ta fram villdyret i deg selv. Anbefales av Daniel Atterhagen som er kjent fra TV4-programmet Gladiatorerna.

  Swedish Supplements har under en lang periode samlet inn vitenskapelig kunnskap om ingrediensers innbyrdes påvirkning og hvordan man skaper produkter med en tydelig merkbar effekt samt hvordan de biokjemiske mekanismene utnyttes maksimalt. Etter år av utvikling er så The Butcher endelig her. Et kraftig Preworkoutprodukt med populære ingredienser i nøye gjennomtenkte doseringer for å gi deg det lille ekstra som kan øke dine prestasjoner. Blandingen av L-citrullin, L-AAKG, buffrede salter, kreatin og beta-alanin gir en kraftig blodtilførsel til muskelen og gir deg en muskelpump du sent vil glemme samt en økt eksplosivitet og melkesyremotstand. Koffeinet, urteekstrakter og aminosyrer bidrar til et knivskarpt fokus gjennom treningsøkten uten noen "nedtur" etterpå.

  Anbefalt dosering: Bland 1 måleskje (20 g) med 300-400ml vann, drikk ca. 30 minutter før trening. Ikke overskrid anbefalt daglig dose. Unngå konsummering innen 4 timer før søvn.

  Antall doseringer per beholder: 25

  Informasjon: Dette er et kosttilskudd og bør ikke brukes som et alternativ til en variert kost. Oppbevares utilgjengelig for små barn. Den angitte anbefalte daglige dosen bør ikke overskrides. Tenk på viktigheten av en variert og balansert kost og en sunn livsstil. Produktet er ment til friske personer over 18 år. Hvis du er gravid, ammende, lider av sykdom eller medisineres bør du alltid kontakte lege innen du bruker produktet. Høyt koffeininnhold 250mg/dose.

  Observer at Gymgrossisten ikke tar ansvar for innholdet i kundevurderinger publisert på nettsiden. Beskrevne resultater og effekter i vurderingene er individuelle og kan ikke generaliseres.

  Customer reviews 1 to 10 of 21 total

  per side

  Customer reviews 1 to 10 of 21 total

  per side

  The Butcher Innehold per anbefalt dagsdosering 20g

  Pump insane matrix  
  AAKG   3500 mg
  Citrullin malat  2000 mg
  Arginin  HCL 1000 mg
  Natrium citrat   1500 mg
  Kalium klorid  100 mg

  Lact-away  matrix  
  Beta alanin     3300 mg
  Kreatin monohydrat  2000 mg    
  Tricreatin malat 2000 mg  
  Kalsium fosfat 900 mg  

                               

  Crazy energyfusion matrix     
  Tyrosin 1000 mg
  Kolinbitartrat 750 mg
  Taurin     500 mg
  Koffein     250 mg
  Amaranthus Cruentus 250 mg
  Glucorolactone   100 mg
  Niacin 10 mg (62,5%*)

  Miner-vit stack  
  Magnesium bisglysinat 800 mg
    hvorav magnesium 160 mg (42,6%*)
  Vitamin C 200 mg (312%*)

   % av RI (referanseinntak)

   
  Ingredienser: Beta alanin, alfaketoglutarat, citrulline malat, kreatin monohydrat, Tricreatin malate, natriumsitrat, arginin HCL, tyrosin, kalsiumfosfat, kolinbitartrat,  magnesium bisglycinat, taurin, askorbinsyre, koffein, Blodamarant (Amaranthus Cruentus L fructus semen), glukorolakton, kalium klorid, nikotinsyre, aromer, fargeemne: E-150c, søtningsmiddel (aspartam*, acesulfam-K).
  *Inneholder en kilde til fenylalanin 

  Allergiinformasjon: Inneholder søtningsmiddelet aspartam som er en kilde til fenylalanin